AKTUELNO

Rešio da otvori dušu!

Dok su novinari rešetali svojim pitanjima zadrugare, došlo je i do nove svađe između Mace Diskrecije i Bore Santane. Tražio se odgovor od muzičara zašto se u odnosu sa ovom ukućankom ponaša "kako vetar duva", a onda je Santana priznao da nema emocije prema cimerki sa kojom deli krevet.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne sviđa mi se Maca, zezao sam se malo sa njom. Gledam večeras da promenim krevet. Devojka mi glavu probija! Ja sam kriv za sve, ja sam ispao najgori. Ja sam se zezao sa njom, ona se zaljubila. Imam stresove od nje! Molila me je da je je*em! - rekao je Bora.

Foto: RTV Pink

Bora je dodao i kako planira "svašta" da kaže o Maci, takođe smatra da je zbog druženja sa njom u lošem svetlu predstavljen u spoljnom svetu.

Zbog ponižavanja javno prema meni, ja ti obećavam da ćeš od večeras tek doživeti stresove. Ispao si pi*kica! - izjavila je Maca, a onda se obratila ukućanima: Ja sam se sa njim sprdala, a ne on!

Foto: RTV Pink

Lepi Mića se uključio u celu priču i rekao kako mu je Diskrecija u poverenju rekla da ima dečka u Italiji, dok je otkrio kako mu je Bora rekao da ga je Maca seksualno zadovoljavala. Ova tema pokrenuta je i nešto kasnije u toku večeri, kada se desila nova svađa Mace i Bore jer je muzičar počeo da priča njihove tajne, a kako je sve izgledalo pogledajte u video-klipovima u nastavku.

PROČITAJTE: JELENU NE MOŽE DA SMISLI, ALI JE ZATO BACIO OKO NA NJENU MAMU! Evo šta je Lepi Mića uradio zbog Cece Golubović! (VIDEO)

Autor: S. K.

#Bora Santana

#Maca Diskrecija

#Rijaliti Zadruga

'