AKTUELNO

Odlučila da otvori dušu muzičkom producentu.

Miljana Kulić i Mirko Gavrić su se osamili u dvorištu ispred Bele kuće i pričali o životu. Miljana je u tom trenutku odlučila da se poveri Mirku, a zatim su poveli razgovor u šiframa.

Foto: TvPink Printscreen

Imam potrebu da ti kažem. Ne ono iz kreveta sinoć, nego... - započela je Miljana.
Da li je pametno da to ode javno? - upitao je Mirko, a Miljanu mu je rekla da nije, ali je onda nastavila da mu priča u šiframa:
Tamo negde pet dana...Ono i meni ovo i... Ja se... Imam problem veliki - rekla je Kulićeva, a Gavrić joj je potvrdio da je skapirao o čemu govori.

Foto: TvPink Printscreen

Taj problem je rešiv - tešio ju je Mirko.
To ni moja majka ne zna, to niko ne zna. Za taj problem nema rešenja. Ja ne želim to, ja ne mogu tako nešto da uradim. Celog života bih se osećala... - odgovorila mu je Kulićeva.
To tebi ne donosi ništa dobro u životu. Pogotovo ne posle jednog iskustva. Da li me razumeš? - upitao ju je Gavrić.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte: NE ZNATE KOLIKO JOJ JE TEŠKO ŠTO SU JE POBEDILI LUNA I MARKO: Tomović i Lepi Mića osuli nikad ŽEŠĆU PALJBU po Staniji Dobrojević! (VIDEO)

Da li je realno da ja sebi ovo radim? Ja sam sebi najveći smrtni neprijatelj. Što ne razmišljam o posledicama? - upitala se Kulićeva.

Foto: Pink.rs/Privatna arhiva

Da li je Miljana ovim šifrovanim razgovorom aludirala da je zatrudnela sa Lazarom Čolićem Zolom, s obzirom na to da je bila pet dana u Bosni kod njega, ostaje da saznamo.

Ceo razgovor možete pogledati u video-prilogu u nastavku, pa procenite sami da li se o ovome radi.

M.P.

#Miljana Kulić

#Mirko Gavrić

'