AKTUELNO

Nikad spremniji!

Naredni takmičar sa kojim je voditelj Darko Tanasijević obavio intervju bio je Lazar Čolić Zola, koji je otvorio dušu o svojim problemima.

Da li ste rešili Anita i ti neke stvari? - pitao je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

Da, imali smo tokom nominacija neku raspravu, dotakli se nekih tema. Jutros mi je složila stvari, sve mi spremila. Trudi se da bude maksimalno dobra prema meni, time me kupuje. A i ja sam prema njoj. Kad bi znala kakav sam bio u prošlim odnosima... Maksimalno sam joj posvećen. Stvarno se trudim da budem maksimalno okej. Malo sam razmišljao o narednom periodu, šta god da bude, ako se desi da dođe do zahlađenja, rekao sam joj da mi slobodno kaže. Da ne pravimo jedno drugo budalama. Ja sam svestan gde sam, sa kim sam i da moram na neke stvari da odgovaram, na neke ne želim da prećutim. Sinoć sam mogao i da ćutim, ali i da budem 10 puta gori. Pokušavam da izbalansiram. I da se Anita ne naljuti, ali i da ja budem nedorečen - rekao je Zola.
I dalje se priča da sam ja Miljanu iskoristio, uzeo novac, te stvari nisu tačne. Njih dve to pričaju. Spreman sam da ustajem do kraja rijalitija i da se borim za sebe. Ovaj put hoću da izađem donekle normalan, da zaradim svoj novac i da se borim za neko mesto. Nikad nisam imao problem da kažem da sam radio neke loše stvari, ali nemojmo da preuveličavamo. Od mene prave najgoreg, a od nekih drugih koji su možda najgori... Neću više to da dopuštam - dodao je Čolić.

Foto: TV Pink Printscreen

Miljana se posvetila Bebici, ti joj ne veruješ - rekao je Darko.
Ne verujem, svi komentarišu da je ovo zatišje pred buru. Kad je ona u pitanju, sve je moguće. Isto tako, ja sam spreman na sve. Ne bih voleo da dolazi do haosa, ali sam spreman. Da ih sve rešim, da ne znaju gde su. A to što je odustao od poligrafa, to mi je tek bizarna priča. Poenta priče, Miljana je tražila poligraf da bi dokazala ljudima i Mariji da je on lažov, a sad se pravi da mu sve veruje, jer joj odgovara ovakva situacija, da mi je lepo u odnosu. Miljana može da bude sve, ali glupa nije. I njoj je sve jasno. Ali mnogo jadan potez. On je jedva čekao da mu ona kaže da ne ide na poligraf - poručio je Čolić.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.