AKTUELNO

Biće haosa!

Nakon Zvezdana Slavnića, u Šiša bar kod voditelja Darka Tanasijevića stigao je Mikica Bojanić, koji je progovorio o svim aktuelnostima u Beloj kući, a pre toga se osvrnuo na razgovor sa porodicom koji je dobio u petak.

Baš su mi nedostajli, hteo sam da ih vidim na par minuta, baš sam imao neko gušenje. Za njih živim, ovih dva i po meseca, kao dve i po godine. Našalio sam se sa suprugom da se prolepšala, ima anegdota kad je Krasić potpisao za Juventus, prolaze ljudi i kao: "Brate, nešto si mi se prolepšao". Šalimo se tako. Mi smo 14 godina zajedno, verni smo - rekao je Mikica.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta ti je utisak nedelje? - pitao je Darko.
Susret Ivana i Željka, toliko emotivno je to bilo. To je najoptimističnije. Par puta sam komentarisao Ivana, rekao sam da je bitno da uspostavi odnos sa Miljanom i Marijom, da bi mogao i sa detetom da bude okej. Ovo je sami početak, voleo bih da bude sve kako treba, ali vreme će da pokaže. Krv nije voda, dete će naviknuti na Ivanovu ljubav, pitanje je kako će Miljana i Marija na to kasnije da odreaguju, možda proradi ljubomora. Ako budu prihvatile, biće sve u redu, ako ne, ponovo će biti problema. Svi su napadali Bebicu što je dobar sa Željkom, ja ne vidim da je pogrešio, on se tu samo dodvorava Miljani. Ne mislim da je ljubomoran na to. Ali ovo sa Miljanom, takvu bezuslovnu ljubav nisam video, da baš tako lako prelazi preko onog sa Zolom. A šta je tu, i Miljana ne može bez njega. Što se Zole tiče, mislim da je samo prošlost drži prema Zoli, ja ne mogu da ih provalim. Sad je Zola našao Anitu, mislim da se i te kako primio na ovu malu, da će tek biti haosa. Zola zna šta radi, svesno pravi dete. A ona... Draga mi je bila na početku, savetovao sam je za Marka, ona isto ne preza. Ali svima njima je cilj priča, neverovatno, ovo još nisam video i nije ona jedina, nego većina. Pričaću o svakome. Kao Anita se sad ljuti na Zolu... Neće me iznenaditi da ostane trudna tako mlada, sigurno će se desiti - pričao je Mikica.
Milane, spremi se za neki od sledećih ponedeljaka - poručio je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako ti se čini veza Sanje i Marka? - nastavio je Tanasijević.
Ja mislim da su ekstra par, ali Sanja će njega nesvesno dovesti njega do diskvalifikaciji zbog sukoba koje pravi. On je srčan, ima kratak fitilj, neće mu trebati mnogo. Vrlo lako ulazi u konflikte sa zadrugarima - odgovorio je Mikica.
Većini smeta što me Maja hvali. Mi smo super od prvog dana, pogrešan pogled nije bio. Urošu je dovoljna sekunda da sa nekim uđe u sukob, dovoljna je sekunda, nebitno da li Maja ili Neca, samo da mu se neko suprotstavi. Prvo je bio dobar sa Majom, pa ne, pa... Možda je pokušao sa njom nešto, pa nije dobio šta je hteo - dodao je pevač.
Šta pokušava Miljana uoči izbacivanja sa Božom? - pitao je Darko.
Devojka je presmešna. Totalno sam je drugačije razmišljao. Ponaša se kao da ima 15 godina, dolazi, šalje mu srca, grli se, samo da bi bila vođa. Loš čovek. Pričala nam je da je upoznala lika na Instagramu, koji joj je bio rob, donosio hranu, piće, a kad pogreši, ona ga je kažnjavala - istakao je Bojanić.

Foto: TV Pink Printscreen

Koliko si dugo radio kao pomoćnik sveštenika na opelima na sahranama? - pitao je Darko.
Pozdrav za mog kuma. Kad sam mu bio najpotrebniji, pozvao me je tada, to je bila 2003. godina, kad sam izdao prvi album. Sa sveštenicima idu momci sa Bogoslovije inače na groblje, ali u tom periodu vladika Irinej je rekao da ne idu da ne bi zapostavljali školu. Znao je da dobro pevam, morao sam da pomognem kumu, išao sam da pevam. Objasnio mi je šta treba da radim. Ako je izleteo neki triler, šta da radimo... Završili smo kako treba, jednom sam išao na to - ispričao je Mikica.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.