AKTUELNO

Drugarica učesnice Zadruge razvezala jezik o svim aktuelnim temama!

Nakon što je Sofija Una Manić tokom žurke koja je bila u utorak, pod dejstvom alkohola, otvorila dušu o borbi sa manjkom samopouzdanja, lečenju kod psihijatra, problemu sa ocem i zabranama u braku, za portal Pink.rs oglasila se njena drugarica Katarina.

Katarina je prokomentarisala i obnovu bliskog odnosa Sofije Une sa Matorom, kao i problem koji je Maja Marinković sinoć izazvala zbog pogleda koje je primetila između Bilala Brajlovića i nje.

Foto: Pink.rs/N. Žugić

Sofija Una je šokirala zadrugare kojima se poverila kad je priznala da je posetila pet psihijatara u Srbiji zbog problema sa manjkom samopouzdanja. Marina Popvić i Jelena Golubović ponudile su joj pomoć koju je ona oberučke prihvatila.

Imala je manjak samopuzdanja zbog svih tih, po meni, toksičnih odnosa gde nije smela da živi život koji je želela. Veoma mlada je stupila u brak, nije proživela ništa što bi proživela jedna mlada devojka. Htela je više da se druži sa prijateljima, da izađe ponekad. Imala je želju i da se bavi javnim poslom jer je u tom periodu imala dosta šansi s' obzirom da je bila u izboru za Miss.

Njena prijateljica je potvrdila priču da u njenom braku nije sve bilo tako bajno i sjajno kao što mnogi misle kad čuju da je bila udata za čoveka koji se nalazi na bitnoj poziciji u Skupštini.

Tačno je za muževe, imala je zabranu jer su bili ljubomorni jer je lepa i atraktivna devojka...

Foto: Pink.rs/N. Brajović

Jelena Golubović je tokom razgovora uspela da zaključi, što je Sofija Una kasnije i potvrdila donekle, da njen problem sa samopouzdanjem, osećajem da nije dovoljno vredna, dobra i uspešna, datira od malena jer je bila zapostavljena od strane pokojnog oca koji je bio karijerista.

Što se tiče oca, nikad nismo previše pričale na tu temu jer znam da joj je teško uvek bilo da priča o tome jer ga je volela.

Kako je Maja Marinković sinoć napravila ljubomornu scenu Bilalu zbog navodnih pogleda izmneđu Manićeve i njega, i nakon što je Marija Kulić potvrdila da je primetila da se Sofija Una tokom žurke konstantno nalazila u njegovoj blizini, drugarica Katarina je prokomentarisala da li veruje da bi tu potencijalno moglo da se dogodi nešto, kao i da li je Brajlović njen tim momka.

Bilal nije tip dečka koji bi privukao Sofiju s' obzirom da je uvek imala zrele i ostvarene momke, pritom je i previše mlad za nju.

Foto: TV Pink Printscreen

Za kraj, Katarina se osvrnula na obnovu njenog bliskog druženja sa Jovanom Tomić Matorom koja je još na početku rijalitija priznala da gaji emocije prema Sofiji Uni.

Što se tiče Matore, mislim da je Sofija gleda isključivo drugarski. Koliko sam mogla da primetim, nema nijednog iskrenog prijatelja tamo, pa mora sa nekim i da se druži.

Foto: Pink.rs/ N.Žugić, Pixabay.com

Autor: M. M.