AKTUELNO

Slovenka Nikolić, majka učesnice "Zadruge" Aleksandre Nikolić, za naš portal prokomentarisala je najnovija zbivanja u rijalitiju.

Tokom jučerašnjeg porodičnog sastanka u Beloj kući došlo je do opšte pometnje, kada je Anita Stanojlović priznala da joj je Zorica Marković rekla kako je Aleksandra Nikolić zaljubljena u Zvezdana Slavnića, iako je u srećnoj ljubavi sa pobednikom pete sezone Zadruge, Dejanom Dragojevićem.

Foto: TV Pink Printscreen

Zadrugari su skočili na noge a na imanju je nastao haos kada su ukućani komentarisali novonastalu tvrdnju, a pevačica ni najmanje nije štedela reči. Nikolićeva je vidno potresena prokomentarisala napade, pa se obratila Dragojeviću.

Ja hoću da se obratim momku. Čula sam za povezivanje za Zvezdanom, on ima više kontakta sa drugim devojkama. To su totalne budalaštine. Kapiram da bi to bilo zanimljivo za rijaliti. Meni se ne sviđa Zvezdan, ne muvam se sa njim. Ja se obraćam svom dečku, mene ne zanimate vi - izjavila je Aleks.

Foto: Pink.rs, Pixabay.com

Ovim povodom, hitno za portal Pink.rs oglasila se majka Aleksandre, Slovenka, koja nije štedela reči kada su ovi navodi u pitanju.

Kao prvo, moram da naglasim zbog svega što se spekuliše u javnosti, izjave dajem samo za Pink.rs, sve ostalo su notorne laži. Aleksandra je dobra i emotivna duša, empatična, možda je samo sažaljiva zbog sudbine i života koji je vodio Zvezdan, te je samo kulturna i fina sa njim. Razgovara sa njim kao sa čovekom, ništa više od toga. Slavnić niti je njen tip, niti su je slični momci ikada zanimali. Smešno je. Ona je bezuslovno zaljubljena u Dejana i samo njega voli, a ovo je još samo jedan pokušaj da se uništi njen lik i delo. Kada nije prošla afera "čokoladica", hajde da se proba nešto novo, pa i Zvezdan. Ko zna šta je sledeće... Niko je neće pokolebati, sve to što rade ostaće na bezuspešnim pokušajima, verujte mi - izjavila je Slovenka za poetal Pink.rs.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: Jovana Matić Đokić