AKTUELNO

Bojan Simić izrazio gorko pokajanje zbog prevare Ivane Šašić!

Zadrugari su sinoć odgovarali na "Pitanja novinara" koji su se zajedno sa voditeljkom Dušicom Jakovljević nalazili u studiju televizije Pink.

Prva tema koju su novinari pokrenuli bila je vezana za Miljanu Kulić i njen odnos sa Nenadom Macanovićem. Pripadnike sedme sile interesovalo je šta se to odjednom preokrenulo u njenom odnosu sa Bebicom i kako je odlučila da mu veruje preko noći. Pored toga što je progovorila o poverenju, javno je zapretila njegovoj porodici.

To znači ako sam bila inicijator da zove majku, pobriniću se da je ne zove više nikad. Nemam ni za koga živaca, u današnje vreme što si bolji gori. Nemoj da se igraju sa Miljanom Kulić jer više nikad neće čuti, ni videti Nenada, ali vidim da im nije bni stalo. Mogu da budem najveće zlo i veštica, ali s razlogom - objasnila je Miljana.

Lazar Čolić Zola nije mogao da ostane imun na njeno izlaganje, pa je otkrio da smatra da bi Kulićevu mogao da vrati kad god bi poželeo. Miljanu je to izrevoltiralo, pa je nakon što je otkrila koliko joj novca bivši dečko duguje, odlučila da ga isproziva za higijenu i pozvala Anitu Stanojlović da pomiriše svog i njenog dečka.

Ona bi sa mnom sve uradila sada. Ali je svesna da nismo jedno za drugo. Ona se bori sa tim, ali ne može toi da uradi sa osobom koja joj priča nebuloze i laže je , a on ne može njoj da pomogne. On nju samo može da kanali,ta ličnost, taj mentalni sklop je užasan - rekao je Zola.

Posle pretnji koje je uputila Bilalu Brajloviću i Sofiji Uni Manić zbog pogleda i hemije koju je priemtila između njih, Maja Marinković objasnila je da je šesto čulo nikad ne vara.

Ne gledam ni jednu devojku, ono što ona primećuje sa moje strane ništa ne radim. Ne primećujem ništa i ne gledam. Ne mogu ući u kožu nekih devojaka. Treba me poštovati oko njene bivše ljubavi - Cara. Za Sofiju Unu nisam ništa primetio ni uradio. Hoće da distancira sve devojke da se sutra nešto ne bi desilo - rekao je Bilal.

Novinari su podigli i Sofiju Unu Manić koja je očigledno pomrsila konce ljubavnom paru Brajlović, pa je pojasnila da sa njene strane ništ ane postoji. Marija Kulić je momentalno zatražila reč, pa je otkrila kako ona vidi situaciju i šta je primetila na žurki. Nakon što je čula šta se dešavalo, Maja Marinković poslala je jasnu poruku devojakma u kući da se paze ako se motaju oko Bilala.

Ja sam ušla u pušionicu i rekla da ne mogu da pušim tu jer me guši, a ona je odmah napala. Zorica je rekla da Maja preuveličava. Ja sam Maji rekla da on spušta glavu kada ja prođem. On ne gleda nikoga, ne mene. Ona mene počinje da opterećuje, ja ne verujem da ću morati da gledam gde ću biti - rekla je Sofija.

Aleks Nikolić progovorila je o navodima da postoje obostrane simpatije nje i Marka Markovića, pa se obratila i njemu nakon što je čula da se nekome poverio da je primetio signale sa njene strane.

Ako se on poverio nekome, po meni je to rijaliti. Ne smatram za sebe da sam ružna, ali mu nisam dala povoda, da mu se svidim. Primetila sam da sa kim god da pričam duže od dva, tri minuta to su odmah priče. Sa njim sam drugarski pričala, ništa specijalno nismo pričali. Govorio je o Staniji, da trebam da se družim sa ljudima, gde sam se složila sa njim. Tako je bilo dva, tri dana, prijalo mi je da mi neko kaže da se trgnem. Bilo mi je čudno što se meni približio, on je ciljano došao kod mene u krevet ako igra rijaliti. Nisam mu davala povoda ni za šta - rekla je Aleks, pa dodala:

Marija Kuilć složila se sa mišljenjem pojedinih zadrugara o Aleks Nikolić, ali je ipak ostala pri mišljenju da od nje i Marka Markovića neće biti ništa, dok sa druge strane primećuje da njena priča sa Zvezdanom Slavnićem tek počinje.

Pitala te je Aleksandra da li imaš instagram, to meni daje za pravo da pomislim, da ona neće prevariti Dejana ovde, nego ... - rekla je Marija
Nego kada izađe - dodao je Zvezdan.

Zvezdan Slavnić obratio se Mariji Kulić i Urošu Ćertiću, a zatim je Aleks Nikolić prokomentarisala Milicu Veselinović, pa se potom pobratila Marku Markoviću sa specijalnim zahtevom.

Imamo još 7 meseci ovde, pa ćemo videti da li se muvam sa nekim ili slično. Što se više pravdam, više pričaju. Može da se tumači da nisam ispala čista prema Milici zato što sam porazgovarala sa njim par puta. Nisam ništa uradila, nisam ga muvala, dok Matora to meni nije rekla. Mislila sam da je drugarski prišao meni. Milica je prva trebala meni da priđe i da me pita, nemam za šta da se pravdam. Volela bi da promeni krevet, da spava negde drugde, zato što se potegla ta tema - rekla je Aleks.

Marko Stefanović i Sanja Grujić su svim silama pokušali da odbrane svoju vezu, ali Matoru i Mariju Kulić to nije sprečilo da opletu po njihovom odnosu i njenom moralu.

Meni je njihova veza najgora, on je nju nazivao ku*vom, a pravi se blesav, a onda joj u svađi sve prebaci. Ona je isto devojak lošeg morala, a vidi se da on prikuplja informacije o njoj, a on se drži odnosa ovde da bi imao priču. On se stidi nje kako devojke - rekla je Matora. .
Ja ti ne verujem, sa Sanjom niko ne bi bio - dodala je Marija.

Novinari su pitali Mariju Kulić kako vidi odnos Željka Kulića i Ivana Marinkovića, pa je zadrugarka otkrila šta zamera ocu svog unuka. Nakon nje, upravo on je govorio kako posmatra situaciju, šta misli o njihovom daljem odnosu i kakve planove ima sa sinom.

Ivan će uvek moći da dođe kod nas i da bude po nekoliko dana - rekla je Marija,.
Mi moramo da vodimo račina kako ćemo, ako se budemo viđali svaki dan Željko će navići na mene - rekao je Iavan.

Miljana Kulić nije krila koliko je bila srećna zbog Ivanovog paketića za malog Željka, dok je Anita Stanojlović pričala o Lazaru Čoliću Zoli i iznela da misli da i dalje voli bivšu devojku.

Miljana ga je danas poljubila, hteo je da spusti loptu, a kako bi njemu bilo da ja Marku tepam. Ne mogu da se nastavljam sa njim, jer svako tera svoju priču. Ne želim da dovodim sebe u situaciju, kao kad me je Miljana počupala. Ona bi se pomirila sa njim u roku od 10 minuta, osećam da on nju i dalje voli. Ako nešto postoji sa njegove strane, nije trebao da ulazi u vezu sa mnom - rekla je Anita.

Boki Simić je po prvi put ogolio dušu o preljubi koju je načinio bivšoj supruzi i rijaliti učesnici Ivani Šašić. Nije krio pokajanje i za svoje grehe, pa je priznao da bi sve dao za drugu šansu.

Kajem se što sam to uradio. Mi smo stvarno funkcionisali kao jedno. Jako mi je žao, ali ne mogu da vratim vreme, molio sam je. Ali nema šanse, tvrdoglava je, a i ima loše savetnike oko sebe. Nije ni njoj bilo svejedno - rekao je Boki.

Autor: M. M.