AKTUELNO

Skandali se samo nižu!

Sinoć se u "Zadruzi" održalo "Izbacivanje". Voditeljka Dušica Jakovljević u studiju je najavljivala priloge koji će se puštati, a obeležili su prethodnu nedelju, dok je Darko Tanasijević razgovarao sa zadrugarima u "Šiša baru". Gosti kod voditeljke su bili otac novopečene mlade, Maje Marinković, Taki, bivši zadrugar Mensur Ajdarpašić i drug Lazara Čolića Zole, Ivica.

Mensur je prokomentarisao odnos Bilala Brajlovića i svoje bivše kombinacije, Maje Marinković.

Bilal mora još da sazri, on je dete, ne mogu da kometaršem to što je radio sa tom drugom devojkom. Meni je Maja sjajan drug i verujem da će ga ona srediti - rekao je Mensur.

Prvi koji se našao na intervjuu kod Darka Tanasijevića bio je Ivan Marinković. On je prokomentarisao venčanje Maje Marinković i Bilala Brajlovića, pa otkrio u kakvom je odnosu sa Kulićima.

Svi su nešto pretili, napraviće haos na svadbi, ali posle momačke se sve smirilo. Desilo se najgore ono što je moglo nakon toga,ali ja sam ovo očekivao, verujem da je i gledaocima bilo dobro,. Narod ne voli da gleda samo svađe već i veselje. Mada sada se čeka šta će biti posle ovog finog dana - rekao je Ivan pa prokomentariosa odnos Maja, Bilal, Maja Kovačević.

Maja Marinković i Bilal Brajlović pristigli su u hotel, a po ulasku ona mu je jasno stavila do znanja da od vrele akcije neće biti ništa, a zatim je ustanovila nova abračna pravila.

Sad si mi muž. Što si je*o, jebo si. Jako nam je bila svadba lepa - rekla je Maja.

Gosti voditeljke Dušice Jakovljevi komentarisali su ovaj mladi bračni par, a zatim je Mensur Ajdarpašić istakao da misli da će Bilal Brajlović pasti u zaborav ukoliko Maja Marinković na vratima Bele kuće ugleda Filipa Cara.

Ja verujem da će tu tek da nastanu problem ako neko uđe, bojim se da će sve pasti u vodu ako uđe Car, nije tu sve gotovo, njima je odnos prekinut jer je Maja diskavalifikovana, a posle je bilo svega - dodao je Mensur.

Nakon što mu je Maja saopštila da će je masirati maser, Bilalu je proradio kompleks, p ajoj je napravio ljubomornu scenu i zapretio prekidom komunikacije.

Tebi je problem da me neko izmasira? Vređaš me, bud*aletino - rekla je Maja.
Mislim više sa tobom neću pričati - rekao je Bilal.

Naredna sagovornica Darka Tanasijevića u "Šiša baru" bila je Miljana Kulić koja je otvorila dušu o odnosu Zole i Anite Stanojlović, pa je prokomentarisala venčanje Bilala i Maje.

O svemu sam razmišljala. Zoli nikada neću oprostiti, to njegovo teranje inata, on je mene ponizio, danas e raspituje kako gledaju na njegovu vezu sa Anitom. Mi smo bili tri i po godine bili u vezi, trudila se za njega. Kada nas je Sauer stavio za potrčke, ja sam počistila celu izolaciju, naše ljubanvno gnezdo, a on je tada pričao kako će on mene da j, kako on mene može da ima, a ovamo sutradan priča sa Anitom. Meni je to smetalo, pa sam mu tražila da ne priča sa Anitom, a onda je on pričao. On sve radi zarad kadra, čim on pita Boru za to... - pričala je Miljana kroz suze.

Kad je na vratima hotela Bilal ugledao masera, imao je ljubomorni ispad koji je Maja brže, bolje pokušala da okrene na šalu.

Ajde ti sad malo kod njega, ja ću kod nje - rekao je Bilal.
On je malo ljubomoran, pa je ovo rekao - istakla je Maja.

Mensur je u studiju ogolio dušu o odnosu sa Milicom Veselinović koja je kako smatra, pokazala neko sasvim drugo lice u odnosu na prethodnu sezonu ka dje bila u emotivnoj vezi sa njim. Dotkao se i njenog prijateljstva sa Aleksandrom Nikolić, kao i neuvraćeneljubavi prema manekenu Marku Markoviću.

Milica mi je ovo sezone prava Milica, smatram da sam je ja mnogo ograničavao prošle godine, i da ona nije bila ona u toj vezi. Ne sviđa mi se sada njeno učešće, ona gazi sebe, previše su im besmisleni nastupi. Izgubiće smisao - rekao je Mensur pa prokomentarisao odnos Aleks i Milice.

Maja je priznala Bilalu da nakon prevare na momačkoj večeri ne može da ga gleda istim očima jer su joj povređeni sujeta i ego, a onda mu je otkrila jedini način na koji može da mu oprosti.

Mogu da ti oprostim, samo ako uradim isto što i ti - rekla je Maja.
E, je*em li ga onda - rekao je Bilal.

Posle što mu je priznala da će teško preći preko prevare, Bilal joj je iskazao svoje najiskrneije emocije, ali je Maja glumila ledenu kraljicu.

Bitno mi je da znaš da te volim - rekao je Bilal
Ja te volim, kao što sebe volim - kazao je Bilal.
Ne može svako. Pokazao si koliko me voliš, time što si uradio tokom momačke večeri - rekla je Maja.

Marija Kulić je naredna razgovarala sa Darkom Tanasijevićem. Ona je komentarisala odnos Aleks NIkolić i Zvezdana Slavnića, pa je oplela po Ivanu Marinkoviću.

Svadba je bila prelepa, ali Maja mi vrda. Primetila sam neke poglede, jesu oni meni lep par, on se zaljubio u nju, a ona je gledala u kuma. On se sada umusio, uvenuo totalno. Na svadbi sedi pored njih, a ona hrani Bilala, a gleda njega. Sa druge strane, ima ljudi koji se gledaju, Zvezdan i Aleksandra flertuju, ja sam videla da on stoji uvek preko puta nje, stalno se vrzma oko nje, i Miki je to primetio. On sada hoće da sedne pored nje. Meni je Zvezdan drag, a Aleks i Dejan, to nije to, on nije njen tip muškarca. On je svima delio tortu danas, samo da bi došao do nje. Pričala sam ja i sa Urošem, i on je primetio, i Ša isto. On paze na sve, njoj je krivo što je ušla kao zauezeta, a svi vidimo zaljubljenost. Nenad je nju izribao sa Informacijama. Ja nju pratim sve vreme - govorila je Marija pa otkrila ko sve vidi njihov odnos.

Maja i Bilal nastavili su razgovor u hotelu, a zatim joj je Brajlović objasni da je u skladu sa svojim horoskopskim znakom ona podvojena ličnost. Nakon što ju je oduševio poznavanjem astrologije, maja ga je počastila jednim vrelim se*som koji je direktno iz studija ispratio Taki.

Koliko sati ima? Tačno imaš vreme kada si loša i kad si dobra. Imaš dve ličnosti u sebi. Marija je dobra strana, koju prikrivaš, a Maja je loša. To vodim sada u tvok pogledu. Što ne voliš biti Marija - rekao je Bilal.
Sad bih ti dala jedan se*s. Ja sam u duši dobra osoba - kazala je Maja.

Po zadatku Velikog šef, Bilal i Maja započeli su igru istine. Neizbežna tema bio im je i Filip Car, a Brajlović je po ko zna koji put iskazao svoju nesigurnost kad je u pitanju njne bivši momak, a zatim su se dotakli teme o ljudima koji im žele loše.

Mene samo brine to da, uoliko Car bude ušao, ti možeš da se pomiriš sa njim. Vi ste se relativno skoro videli, to među vama je bila velika ljubav - rekao je Bilal.
Sve ću da ti vratim, videćeš - rekla je Maja.

Brajlović je konačno uspeo da izvuče iz Maje njene iskrene emocije prema njemu.

Na neki čudan način da, čim me je sve ono što si uradio zabolelo,znači da te volim - rekla je Maja.

Voditelj Darko Tanasijević je sa ovonedeljnim nominovanim Lazarom Čolićem Zolom i Inom Rajzinger krenuo put sportske sale gde se odigrala igrica.

Jedan ima 19%, do drugi ima 81%. Ina napušta Zadrugu - rekao je Darko, a Ina se pozdravila sa zadrugarima i krenula u studio kod Dušice Jakovljević.

U Beloj kući održana je Mićina "Igra istine". Tom prilikom se saznalo da se Aleksandru Keriću sviđa Anđela Đuričić što je potvrdila Ana Spasojević. A zatim su se Miljan Vračević i Mikica Bojanić sukobili oko piva.

Ima tu svega Miki, Zvezdan i ja imamo taj neki dogovor koji se nije poštovao. Mikica je prihvatio zaje*anciju, ali on je dobar sa ljudima koji su loiši prema meni. i meni to smeta jako - rekao je Miljan.

Autor: M. M.