AKTUELNO

Na ovu temu uvek izbegava da govori.

Naša popularna pevačica Milica Pavlović izbegava da govori na temu svojih ljubavi, ali je bivšeg dečka Nikolasa Saveljića predstavila javnosti.

Iako je jednom prilikom izjavila da su svi njeni bivši bili promašaji, sada se predomislila.

Ja sam to nešto lupila (smeh). Jesam li to tako rekla? Niko me od njih nije zvao. Nisu bili promašaji, trebalo je da se dese baš u tom periodu kad su se desili. I svi su oni uneli neku lepu energiju u moj život. E sad - neko je završio s "dabogda propao", neko ovako, a neko onako. Sve te moje pesme ne bi ni nastale da nije bilo njih. Inspirisali su me mega - izjavila je Milica, a potom otkrila zašto je odlučila da Nikolasa predstavi javnosti:

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Ispala sam fer, jer ja od toga da o tome ne pričam, ispalo je na Tviteru: "Evo je ova nevina." Daleko od toga. I onda sam bila iz priče daj da kažem za nekog, da više ne budem. Namestila se situacija, takva je bila i emisija. Ne kajem se. Mogu ja da ti otkrijem još nekog, ali to nema veze - navela je ona.

Pavlovićeva je otkrila da je izlazila i sa još nekim našim poznatim muškarcima, ali ni sa kim nije bila u vezi.

Foto: TV Pink Printscreen

Izlazila jesam, bila nisam. Izlazila sam s više njih: neko lepo piće, šetnja, priča. I sa svakim od njih sam ostala u super odnosima. Ali meni je tada, u tim momentima, bilo krenulo snimanje albuma, koncerti, nema me, a taj neko ode svojim poslom. Nikako nismo kliknuli na kraju i nikad se to nije završilo da smo se nekako zgadili. Prosto, izlazimo i put nas navede negde drugde, ali kad se sretnemo, super smo - otrkila je Milica.

Autor: R.L.

#Milica Pavlović