AKTUELNO

Posle duže medijske pauze, folk pevačica Selma Bajrami pojavila se u emisiji "Amidži šou" na Pinku i priznala da je neko vreme nije bilo na sceni zbog privatnih problema.

I dalje živi nadomak Beča, a medijsku ilegalu je otpočela zbog dugogodišnje borbe za starateljstvo nad sinom.

Živim u Beču, tačnije četiri kilometara od Beča. Tamo sam od 2017. Par godina sam živela u Beču, nakon razvoda... Razlog zbog kojeg sam se povukla iz medija jeste to što sam htela da se posvetim fizičkom i psihičkom stanju, da bih imala snage da se dalje borim za svog sina. Borim se za starateljstvo zadnjih osam godina i nadam se da će se to konačno završiti, onako kako bi trebalo - rekla je Selma s knedlom u grlu i potom dodala:

Foto: TV Pink Printscreen

Ne bih htela previše da ulazim u tu temu, hoću da pričam o lepim stvarima, ali eto, čisto da objasnim narodu. Dozirala sam pojavljivanje u javnosti, jer ja sam osoba koja uvek ide s nekim razlogom u javnost. Promovisala sam pesmu, a u međuvremenu su nastale neke stvari pa sam odlučila da se povučem... Evo me, ponovo sam tu - objavila je Selma, a publika ju je podržala aplauzom.

Podsećanja radi, nakon što je Selma 2015. godine podnela tužbu za razvod braka od supruga Muja Musića, on je podneo tužbu za starateljstvo nad sinom Darisom, a pravna bitka i dalje traje.

Foto: Instagram.com

Autor: D.T.