AKTUELNO

Folk pevačica Barbara Bobak gostovala je u emisiji Ognjena Amidžića na Pinku, gde je otkrila pojedinosti svog odnosa sa bivšim dečkom, pevačem Darkom Lazićem.

Na konstataciju voditelja da se nisu videli od njihovog raskida i pitanje da li je nakon ljubavnog kraha potražila stručnu pomoć, Barbara je otvoreno priznala:

Potražila sam stručnu pomoć pre raskida, ako ćeš iskreno (smeh). Zbog svega toga mi se život iz korena promenio naglo. Ja sam neko ko je vodio neki jako "optimalan" život, a kada ti se desi tako nešto, takav bum, kada ti se sve totalno okrene... Da bi se snašao u svemu tome i ne bi sebe izgubio, ti moraš... Mislim, ne moraš, ali ja sam morala - priznala je Barbara.

Foto: TV Pink Printscreen

Ipak, istakla je da nije na psihoterapije išla isključivo i samo zbog Darka.

Naravno da sam ja na tim psihoterapijama razgovarala i o tome, kao i o stvarima koje se dešavaju meni u životu, ali nisam sad striktno zbog njega.

Iznenadna popularnost i lupa javnosti teško joj je pala.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Nije lako nositi se s tim, meni nije. Nisam imala od koga da primim neki savet. Niti se družim sa nekim sa estrade, niti poznajem bilo koga - priznala je pevačica, koja sa bivšim dečkom nema nikakav kontakt.
Nismo ni u kakvim odnosima, niti ima potrebe. Ne vezuje nas ništa, zašto bih morala da imam bilo kakav vid kontakta, odnosa sa njim? Nisam neko ko će biti prijatelj sa bivšim, svu sreću ti želim, što dalje od mene.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Autor: PINK.RS