AKTUELNO

Sve otklrila!

Marija Kulić je naredna razgovarala sa Darkom Tanasijevićem. Ona je komentarisala odnos Aleks NIkolić i Zvezdana Slavnića, pa je oplela po Ivanu Marinkoviću:

Foto: TV Pink Printscreen

Svadba je bila prelepa, ali Maja mi vrda. Primetila sam neke poglede, jesu oni meni lep par, on se zaljubio u nju, a ona je gledala u kuma. On se sada umusio, uvenuo totalno. Na svadbi sedi pored njih, a ona hrani Bilala, a gleda njega. Sa druge strane, ima ljudi koji se gledaju, Zvezdan i Aleksandra flertuju, ja sam videla da on stoji uvek preko puta nje, stalno se vrzma oko nje, i Miki je to primetio. On sada hoće da sedne pored nje. Meni je Zvezdan drag, a Aleks i Dejan, to nije to, on nije njen tip muškarca. On je svima delio tortu danas, samo da bi došao do nje. Pričala sam ja i sa Urošem, i on je primetio, i Ša isto. On paze na sve, njoj je krivo što je ušla kao zauezeta, a svi vidimo zaljubljenost. Nenad je nju izribao sa Informacijama. Ja nju pratim sve vreme - govorila je Marija pa otkrila ko sve vidi njihov odnos:
Miki, Ša, Uroš, Zorica, Anđela i ja.. Oni su meni sjajan par - dodala je Marija.

Foto: TV Pink Printscreen

Danas si plakala na svadbi - rekao je Darko.
Jesam, pogodilo me je zbog Nenada. On je plakao zbog pesme koja ga je podesetila na decu,a Miljana ga je danas vređala. On nju mogo voli, on ustane u pola 10 da me podseti za njen lek. Mnogo je dobar, a ona će se nadam se opametiti kada izađu odavde. Miljana treba da shvati da sa Zolom nema budućnost,. koliko je on ponižava. Ja se nadam da će njih dvoje biti zajedno nakon svega. - rekla je Marija.

Foto: E-Stock/TikTak, Pink.rs

Makom toga je ona komenatarisala Ivana Marinkovića:

Moram da kažem da meni nije jasso šta on želi,. On da želi da vidi dete, on bi ga video, a ne da lupa na apartman. On baca stvari ljudima, a detetu se ne javlja. To dete ne potrči na za kim koga ne poznaje. On namerno vređa mene i Miljanu, provocria mene a zna da sam bolesna. njemu je sve bitni od deteta. Ja bih popustilla njemu da vidi dete, a on namerno mene provocira - rekla je Marija.

Autor: N.B.