AKTUELNO

Veruje da će naći ljubav!

Drugarstvo Bilala Brajlovića i Aleksandra Sauera traje od početka "Zadruge 6". Njih dvojica većinu vremena provode zajedno u šetnjama i druženju na velelepnom imanju, ali se sinoć desilo nešto što bi moglo da ih košta prijateljstva!

Foto: Pink.rs/A. Nikolić

Nakon sukoba Bilala Brajlovića i Maje Marinković, on je podržao Maju, a ne svog druga, a pojedini zadrugari smatraju da je u jednom trentuku čak krenuo i da joj se nabacuje.

Foto: TV Pink Printscreen

Zbog toga smo stupili u kontakt sa Sauerovom sestrom Ivanom, kako bi nam ona rekla da li vidi emocije kod svog brata prema Marinkovićevoj.

Sale je veliki zaštitnik žena, i on je jako pobesneo što je Bilal fizički nasrnuo na Maju. Ono što Sale najviše ne voli je kada neko dira žene, bio mu taj neko najbolji drug ili brat, nebitno, ukoliko ta osoba ne poštuje ženu. On je veliki džentlmen i sigurno je želeo samo da zaštiti Maju - komentarisala je Ivana, pa dodala:

Foto: E-STOCK/Pink.rs/Privatna arhiva/ČASLAV VUKOJIČIĆ

Ne mislim da mu se sviđa Maja, nije joj se nabacivao, on je takav, fin i kulturan prema svim devojkama, pa se možda zato zadrugarima učinilo da joj se nabacivao, ali to sada nije slučaj. Iskreno za sada u kući nema ni jedna devojka koja mu se naročito sviđa, ali se nadam da će ući neka koja može da osvoji njegovo srce - rekla je sestra Aleksandra Sauera u razgovoru za Pink.rs.

Autor: Pink.rs