AKTUELNO

Nije žalila para za prvu rođendansku žurku ćerke Viktorije.

Pevačica Slavica Ćukteraš se ovog petka, posle dužeg vremena, oglasila na Instagramu, gde je sa pratiocima na ovoj društvenoj mreži podelila radosne vesti - da je njena naslednica Viktorija napunila tačno godinu dana.

Foto: Instagram

- Ćeri moja, hvala ti što si me učinila majkom i hvala ti što sam baš tvoja mama. Hvala ti za ovih prelepih godinu dana mog najvećeg životnog uživanja i neizmerne ljubavi. Želim ti da živiš život koji je pred tobom punim plućima, da se raduješ svakom novom danu, da veruješ u Deda Mraza i bajke i da znaš da je život bajka. Srećan 1. rođendan želi ti mama - napisala je tada uzbuđena Slavica, a dva dana kasnije usledila je glamurozna proslava prvog rođendana malene Viktorije.

Slavica je svoju rodbinu i najbliže prijatelje okupila u jednom novosadskom restoranu koji je danas bio specijalno dekorisan u čast Viktorijinog prvog rođendana.

Foto: Youtube

U posebnom delu prostrane sale nalazio se prelepo dekorisan slatki sto, koji je danas neizostavni deo svake dečje rođendanske proslave, kao i figura njenog omiljenog crtanog junaka napravljena od helijumskih balona.

Foto: Instagram

Središnji deo restorana krasilo je pregršt balona u roze, zlatnim i belim nijansama, a sudeći po ambijentu koji je odabrala za proslavu rođendana, ali i brojnim ukusnim đakonijama i dekoraciji, nema sumnje da Slavica nije štedela kako bi u čast svoje Viktorije priredila feštu za pamćenje.

Pink.rs

#Rođendan

#Slavica Ćukteraš

#pevačica

'