AKTUELNO

Par redovno ima seksualne odnose, a njih dvojica ih stalno prekidaju u akciji!

Sloba Radanović, Miki Đuričić i Marko Janjušević Janjuš, kako bi se malo zabavili, odlučili su da prošetaju do Rajskog vrta, gde su se dobacivali sa predmetima koji se tamo nalaze. Kada su završili svoju igru, videli su da se neki drugi zadrugari takođe igraju, samo dosta intimnije.

Foto: RTV Pink

Divna i Marko, u kupatilu koje se nalazi pored, ponovo su bili u zanosu. Dok su imali seksualni odnos i ovoga puta u toj radnji, bili su prekinuti od strane manje-više istih ukućana, ali to ovaj par nije želeo odmah da prizna. Podsetimo Mikiju i Janjušu ovo nije prvi put da ometaju njih dvoje dok razmenjuju nežnosti u tuš kabini.

Šta je bilo? Šta se desilo? Bez zezanja! Pita me da li je neko bio na vratima. Divna, molim te mi reci, da li je bilo seksa? - blefirao je Janjuš.

Foto: RTV Pink

Marko DNK rekao je kako nisu imali odnos, već da je on vršio nuždu, a Divna ga je optuživala da laže.

Znači bilo je s*ksa? Možda si k*njao, ali što Divna stenje, kad ti k*njaš? Beži sa tom rukom, dirao si k*rac! - rekao je Miki Marku.
Divna, da li je vršio nuždu? - precizirao je Janjuš.
Nije, imali smo seks! - priznala je zadrugarka.

Foto: RTV Pink

Njih dvojica su ih podržali i čestitali, jer smatraju da muž i žena treba redovno da imaju seksualne odnose. Pored toga, odmah su počeli da se raspituju da li je bila dobra akcija, a Marko DNK kratko i ponosno je rekao: "Dobro je bilo!", nakon čega su im poželeli još jednu prinovu.

Uništio je! Ona ga je zvala! Meni je najgore što ćemo ti i ja početi uskoro da se pr*amo. Au, kako Divna lomi! Ozbiljne zvuke pušta! - izjavio je Janjušević u poverenju Đuričiću.

PROČITAJTE JOŠ: HAOS U ZADRUZI: Pale ozbiljne PRETNJE, tri ukućanke JECALE, jednoj POZLILO, REAGOVALO I OBEZBEĐENJE! (VIDEO)

Autor: S.K.

#Divna Milanović

#Divna i Marko

#Marko Janjušević

#Miroslav Miki Đuričić

'