AKTUELNO

Tvrdi da ih je u akciji uhvatio i Gagi Đogani.

Za vreme večerašnjih nominacija, kada su ukućani odlučivali da li će svoj glas uputiti Marijani Zonjić ili Marku Petruševiću Petrućiju, bilo je veoma napeto između Baneta Čolaka i Zonjićeve.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Čolak je u više navrata pričao da je imao intimne odnose i ljubavnu vezu sa Marijanom, kao i da ih je tokom jedne vrele akcije uhvatio i otac Lune Đogani, Gagi Đogani. Sve to Zonjićeva je negirala, a tako je bilo i večeras kada je Čolak pričao o njihovom odnosu.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam Lepom Mići u prvoj "Zadruzi" pričao neku priču sa njom. Pitao me je da li mislim na pevačicu čije ime počinje na "M", ja sam rekao: "Jeste", ali se ispostavilo da nismo mislili na istu. Ja sam ispričao tu neku priču, da bih kada sam izašao video da je Marijana davala izjave o nama. Posle je ona meni pisala na Instagramu: "Sram te bilo". Ja nemam razloga da lažem. Neka bude njena reč jača. Neka bude da nismo bili zajedno. Što bih se ja pravdao? Blondi je došla ovde i rekla i to što je bilo sa Savom - govorio je Bane.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta sa Savom? Ja sam priznala da smo se poljubili, ali i on je sam rekao da nismo imali s*ks - pričala je Zonjićeva.
Ne zanima me - rekao je Savo Marijani.

Foto: TV Pink Printscreen

PROČITAJTE: OVO JE ZNAK DA SE LJUBAV LUNE I MARKA DEFINITIVNO UGASILA? Đoganijeva već satima IGNORIŠE Miljkovića! (VIDEO)

Bane je svoju nominaciju uputio Marijani, a u video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. K.

#Marijana Zonjić

'