AKTUELNO

Imao je dobru nameru!

Od sinoć je "Zadruga" bogatija za još jednog ukućanina. Radi se o MC Damiru, koji se sa vrata dobro uklopio sa takmičarima, osim sa Jelenom Golubović, međutim sve to bila je maska, koja je pala kada je Miki Đuričić, zahtevao da novom cimeru spremi hranu.

Foto: RTV Pink

Tada je izbio problem. Kuhinja je bila puna, jer je nekoliko zadrugara spremalo palačinke, a u celoj zbrci prvo su se posvađali Jelena Golubović i Milan Milošević. Njima ovo nije bila jedina svađa sinoć.

Ti bi pustila da ljudi crknu od gladi ovde - rekao je novinar Jeleni Golubović.

Foto: RTV Pink

Kada je Miki izjavio kako je novi ukućanin gladan i da požure sa spremanjem hrane, Milan ga je pitao zašto stalno glumi, pa čak i kada ne treba. Ta rečenica, pčelara je iznervirala, pa je počeo da viče, a onda je i Zorica Marković rekla šta misli.

Ne može! Ne može! Ja ne dam! Eto! Neka uzme od Mace, drugarice. Neka puši! Ajde beži bre! Pravi se dobar, preko tuđih leđa! Ne s*ri! Mrš u p*čku materinu više! Marš! - obrusila je Mikiju Zorica.

Foto: RTV Pink

Ti misliš da on nije znao gde ulazi, pa da se nije najeo kao svinja - uključio se Marko Miljković u celu raspravu.

Tu je bio i Đekson, koji je istakao kako je besan do te mere, da bi udario nekoga, jer je veoma gladan, a mora drugima da sprema hranu.

PROČITAJTE: SAMO PRVO DA SE REŠI ŽENE! Đoganijeva uverena: On je moj i UDAĆU se za njega! (VIDEO)

Autor: S.K.

#Marko Miljković

#Milan Milošević

#Miroslav Miki Đuričić

#Rijaliti Zadruga

#Savka Gazivoda - Saška Karan

'