AKTUELNO

Čelnik vlasnik TV Pink i idejni tvorac InstaTV-a Željko Mitrović uključio se u Nacionalni dnevnik i otkrio detalje večerašnjeg spektakla, tačnije prve takmičarske večeri u ''Prvom bendu Srbije''.

Na prvoj interaktivnoj televiziji u regionu Insta TV prošlog petka spektakularnom ceremonijom otvoren je najbolji muzički talent šou program na ovim prostorima – „Prvi bend Srbije“. Projekat na kojem je Željko Mitrović radio deset godina, ima za cilj da afirmiše mlade umetnike i promoviše kvalitetan zvuk, ali i da sve talentovane mlade ljude podstakne da se vrate pop i rok muzici, ali i nekada popularnom sviranju u garažama. Ono što će dodatno popularizovati ovaj projekat jeste interaktivnost - gledaoci će putem kreiranja naloga na sajtu InstaTV.rs moći da glasaju za svoje omiljene takmičare i utiču na ishod takmičenja, ali i da prate program Insta TV-a. Prva sezona talent šou programa „Prvi bendi Srbije“ trajaće četiri meseca, u okviru kojih će 36 muzičara, pevača i plesača svake nedelje formirati šest bendova od po šest članova, i imati radionice, probe i nastupe. Takmičari imaju i mentore koji će im pomagati u pripremi nastupa, a za sve učesnike obezbeđeni su najsavremeniji muzički instrumenti koji će im biti na raspolaganju. Svih sedam dana se spremaju za šou, kada će pred publikom svirati i kaver i autorsku pesmu, za koju će se glasati, a bend sa najboljim rezultatima biće nedeljni pobednik.

Foto: Promo

Čelnik vlasnik TV Pink i idejni tvorac InstaTV-a Željko Mitrović uključio se u Nacionalni dnevnik i otkrio detalje večerašnjeg spektakla, tačnije prve takmičarske večeri u ''Prvom bendu Srbije''.

- Večeras je prvo takmičarsko veče u autorskom programu. Žiri će glasati za najbolju autorsku pesmu, jednu od šest, jer je šest bendova imalo sedam dana da proizvede autorsku pesmu. Večeras ćemo odlučiti koja je autorska pesma pobedila. Večeras spektakl na InstaTV-u. Želim svima da se ugodno zabave večeras kroz ovu prvu, veliku, takmičarku noć - rekao je Mitrović i dodao:

Foto: TV Pink Printscreen

- Ovo je prvi interaktivni koncept gde publika učestvuje i svakog trenutka je na ekranu. Treba samo da napravite svoj profil na InstaTV.rs. Dobijate sve instrukcije i možete pratiti program na TV ekranima, računarima, telefonima, web adresi InstaTV.rs i ujedno pisati, davati svoje sugestije i predloge... - poručio je Željko Mitrović.

Autor: M.K.