AKTUELNO

Zanemela pred zadrugarima!

Tokom emisije "Pitanja novinara" Darko Tanasijević je pozvao Milicu Veselinović kako bi odgvorila na optužbe zadrugara da on nije pravi prijatelj Aleksandra Nikolić.

Sve može da se tumači kako oni komentarišu. Grešila je ona prema meni, grešila sam ja prema njoj. Ovde se tumači svaki moj razgovor. Ima pozadina da otkako se desilo sve za čokoladicu ja sam najgori lažov i nisam bila prijatelj, ona zna da mene to jako pogađa - govorila je ona.
Što si danas išla kod Miljana opet? - pitao je Miki.
Ja sam rekla da se sad sve tumači. Ja sam rekla da pored mene svi prolaze kao da sam nekog ubila. Ja sam napravila grešku jer komuniciram sa bilo kim u ovoj kući, a oni donose svoje zaključke - nastavila je Milica.
Vrhunac je da ova zna da je sve uradila, a ona nju brani. Ti nju braniš, a ona kaže da postoji pozadina za čokoladicu - dodao je Đuričić.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam se toliko opteretila od čokoladice, pa do situacije koja se desila sinoć. Oni će u narednom periodu moći samo da tumače, ja neću da pričam o tom prijateljstvu. Ja sam za dve osobe ovde iskrena i čista - govorila je Milica.
Zbog čega si dok Aleksandra nije bila tu Miljanu i ekipi pričala o dronovima? - pitao je Darko.
Izmislila sam jer sam bila povređena - rekla je Milica.
Aleksandra, treba da shvatiš da se Milica tebi sveti - dodao je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

Bila sam ironična, nemam odgovor i neću ga imati, eto to je moj odgovor - rekla je Milica.
Čim nećeš da odgovoriš ili da priznaš da si ispala katastrofa osoba i nemaš opravdanje ili je štitiš i nećeš da se otvara pandorina kutija. Dok si pričala sa Matorom bila si kivna na Aleks i rekla da ti je muka da budeš kriva, a posle si Aleks rekla da ona nije ni za šta kriva. Kad ti je Matora rekla da je Aleksandra ljuta ti si rekla: "Ona da bude ljuta? Meni se ne dešava jer ja radim nešto". Šta to radi Aleksandra? - govorio je Darko Tanasijević.
Mislila sam na pritisak za stolom jer meni pričaju da sam ja najgora - dodala je Veselinovieva.
Ne, mene je neko zvao da priča i plakao, a prvi me lažovom. Ona je rekla da je sa Mensurom prolazila ovo, da je njoj muka i da je sve radila da bi ispala Aleks prijatelj. Rekla mi je da ne postoji treća osoba za Miljana. Evo reci šta si napisala krišom? Što njoj nisi rekla kad smo pričale, ti, ja i ona? - pitala je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Nisam mogla da kažem - odogovrila je Milica.
A meni jesi? Htela je da mi kaže šta je potzadina. Ja sad kažem, Aleks spušta loptu. Ovo što sad radiš nema veze sa onim što si sa mnom pričala. Ako si me zvala dok sam šetala sa Zvezdanom, a ja vidim da ti plačeš i dođeš i ovde me praviš lažovom. Ja lažov nisam, ovde su mutna posla. Milica zna nešto, Aleks je rekla da ne postoji ništa. Milica je izvrnula celu priču - nastavila je Tomićeva.
Treća osoba koju Milica navodno štiti je napravila problem Aleksandri, ko je ta osoba? - ubacio se Miki.
Evo preuzimam svu krivicu na sebe - dodala je Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

Milica, nisi dala odgovor ni na jedno pitanje večeras. Ti umesto da se braniš istinom i argumentima, ti kažeš: "Imate pracvo da mislite šta hoćete, evo ja sam kriva". Ti se oko ovoga nerviraš danima, zbog čega si plakala ako te ovo ne pogađa? - pitao je Darko.
Ja sam rekla da ne mogu da podnesem pritisak da ja nisam prijatelj. Ja razmišljam o ovim ljudima, a napolju imam predivnu porodicu. Ako će neko da tumači, ima pravo dali smo materijala. Ovde se do kraja pokaže sve kako jeste - rekla je ona.
Rekla si: "Neću više nikome da štitim g*zicu, a da ispadam ja kriva". Koga štitiš? - pitao je Darko.
Ja sam to rekla i sinoć da li je to Aleksandra ili osoba sa kojom se družim, nema mešanja u sukobe. Nemam ja za šta da je štitim, kad je bila čokoladica ja sam ćutala. Nisam trebala da se mešam i da nosim čokoladicu. Ako ja uradim nešto nema veze sa mnom, ako ona uradi nešto nemam veze sa njom. Ja sam rekla da nju volim i ako sam želela njoj nešto da smestim i da dovedem u pitanje njenu vezu, ako sam to pomislila, neka se meni vrati - govorila je Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

Za koju nameru si krenula da pričaš sa dronove? - upitao je Darko.
Eto ne znam... Iz moje budalaštine. Ja sam to možda čula i ne mogu da pričam o tome - odgovorila je Veselinovićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta. 

Autor: A. N.