AKTUELNO

Posle njenog ulaska ništa neće biti isto!

Anđela Đuričić od večeras je nova učesnica "Zadruge 6". Ona je stigla u stigla u studio i započekla razgovor sa voditeljkom Dušicom Jakovljević i pripadnicima sedme sile.

Prošle godine nisam znala šta me čeka i nisam znala kako funkcioniše, ali malo je teže jer ponovo sve ispočetka. Ja verujem u sebe, kakva sam takva sam i takva sam se dopala gledaocima. Nadam se da ću da opravdam svoja očekivanja. Meni je bilo smešno što je njima čudno prošle godine što sam takva. Meni je drago što sam pkazala da postoje normalnije, edukovane i kulturne devojke, ostaću pri tom stavu - pričala je ona.
Bilo je priče da li ti se neko dopao, Fran, Car, Mensur... Sigurna sam da će o tome biti priče kad uđeš, uvek se komentariše da je neko nešto čuo i video. Je l' ulaziš opet kao slobodna? - pitala je Dušica.
Da, kao slobodna. Za sad mi se niko ne dopada i nadam se da ću ostati slobodna, stvarno sebi to želim. Ja stojim iza svakog svog postupka. Što se tiče momaka koje si navela, prijateljski sam nastrojena i svaki mi je poželo da dugo ostanem i budem kao prošle godine. Među njima nije Mateja, on je ostao u "Zadruzi 5" - govorila je Đuričićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam čuo da je Menusr danas došao u Beograd, da li te je ispratio? - pitao je Darko.
Nije, samo mi je poželeo da budem normalna, kao što jesam i sreću, preko poruke - rekla je Anđela.
Spekulisalo se tokom leta o tvom i Mensurovom odnosu. Milici je to bio trn u oku, šta misliš kako će ona da te dočeka? - pitao je Darko Tanasijević.
Milica, osim za Mensura, pred sam kraj "Zadruge 5" je komentarisala da je treba da idem kući, meni su to poslali kad sam izšla. Ako smo se družile, što ne kaže u lice? Da li je ona osetila možda da se ja njemu dopadam jer je ona zaljubljena... Ona je mene negativno komentarisala, iako je želela da provodi vreme sa mnom. Nemam ja problem sa tim, moje pravo lice može da se vidi u svakom trenutku, kao što ćete i da vidite. Što se tiče Menusra, nema veze sa tim. Oglasio se on, kao i ja . Stojim iza svega za Menusra, on je muškarac koji se na pravi način ponaša prema jednom devojci. Mi zaista nemaom ništa više - pričala je ona.

Foto: TV Pink Printscreen

Kakav ti je Marko Stefanović? - pitao je Darko Tanasijević.
Okej je, drugačija je energija, sve više vidiš unutra. Okej dečko, ali se nije istakao - rekla je Anđela.
Ko ti se za sad dopao? Sa kim bi mogla da pričaš? Možda neka veza? - pitala je novinarka.
Za sad niko. Nisam ispratila nove učesnike - odgovorila je Đuričićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Družila si se sa Carem da li znaš nešto o njegovom dopisivanju sa Milicom i aferi "Sneg"? - pitao je Darko.
Ja sam jako dobra sa njim i ne znam stvarno ništa o tome. Ja ne volim da lažem, znam nešto. Ne mogu ja, glupo mi je. Ja znam za dopisivanje, ne znam da je bilo nešto... Meni je nekako neprijatno da kažem. Baš je kako je Maja rekla, Maja nije slagala - govorila je Anđela.
Čije ponašanje ti se najmanje dopada? - pitala je novinarka.
Ljudi koji su neprimetni i kojima ne znam imena - rekla je Anđela.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta. 

Autor: A. N.