AKTUELNO

Procvetaće!

Maja Marinković je stigla kod Drveta mudrosti i govorila je o svojim željama za svadbu sa Bilalom Brajlovićem i o odnosu Sofije Une i Marka Markovića.

Zbog čega si ga pitala da li je samo zbog rijalitija? - pitalo je Drvo
Jer sam razmišljala da li je došao da traži zadatak samo zbog alkohola ili se zaljubljuje. Mislim da je iskren i da nije zarad nečeg. Vidim koliko se promenio, a nismo mnogo dugo zajedno. Pažljiv je i vodi računa o sitnicama za koje sam mu sugerisala, pa mislim da postaje malo ozbiljnije između nas - rekla je Maja

Foto: TV Pink Printscreen

Nisam mislila da će ovako da se odvija. Nisam zaljubljena sad, ali je tu početna faza emocije. Uhvatim sebe kad se posvađamo, kad poludim i napravim haos, pa mu prva priđem, pošaljem Necu da vidim gde je, e onda uhvatim sebe da mi je stalo. Dok me je za Marka Markovića bolelo uvo gde je, ovo nije taj slučaj - rekla je Maja.
Nikad se nisam udavala, uglavnom sam rasturala. Šalim se, mislim ne šalim se. Pa, to je po meni nešto najlepše o čemu svaka žena sanja i koja jedva čeka da doživi. Volela bih da bude veselo, kao prava ceremonija, da imam prelepu venčanicu. Da bude na neki moj način posebna. Volela bih momačko i devojačko veče, sve lepo i glamurozno, lepa venčanica. Volea bih da izaberem kuma i kumu, majku, oca. Da bude baš zapamćen dan - rekla je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Imam jednu malu tajnu. Sofija Una, mi smo bliske, ne družimo se, ali mi je draga i skoro mi je rekla kad sui bili u nekoj valjda svađi, rekla je da će i ona izgleda proći kao ja u smislu ništa od energije. Dosta sam ja iz toga izvukla, niej baš zadovoljna njihovim odnosom i da se smorila. On nema šta da pruži devojci, kao neko emotivno drvo, to je prava reč - rekla je Maja.
Dopada mi se Bilalova duhovitost, energija, harizmatičan je i ima to ludilo kao ja. On je jako sladak, ali imali ste priliku da mi fizički izgled nije presudan. Ima žar i strast između nas. Volim da pričam sa muškarcima, da su zanimljivi i pažljivi. On radi na toj pažnji u poslednje vreme. Ali harizma definitivno. Ja sam njega osvojila drčnim stavom. Dopada mi se što neće u potpunosti uvek da me posluša, ali krenuo je da me poštuje jer kreće da se zaljubljuje u mene - rekla je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku teksta.

Autor: M. M.