AKTUELNO

Haos!

Ana Spasojević je juče u emisiji "Pitanja gledalaca" tvrdila da ne namerava da sabotira svadbu Maje Marinković i Bilala Brajlovića, a večeras je pušten snimak kako peva pesmu "Sabotiram" i naručuje belu haljinu za Majinu svadbu.

Evo koliko Ana Spasojević ne sabotira - rekao je voditelj Milan Milošević.

Foto: TV Pink Printscreen

To je Sanja iskomentarisala, jer je bila napadnuta što je obukla belu haljinu kad su se Dalila i Car venčavali. Sprdala sam se - dodala je Ana.
Slobodno, obucite sve belo, ali ja sam mlada. Volela bih da pesma za prvi ples bude "Supermen" - poručila je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Oni se toliko bore, zarad čega? Neke priče, Bilala? Ko je zaljubljen u njega? Trče, napopularnija je k*ta u kući. Marka Markovića smo oblatili, on je možda provalio da niko nije iskren prema njemu - istakla je Matora.
Ana to radi stalno - rekao je Bilal.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja kažem Ani da je bruka i sramota ovo što radi, ona kaže nama starim igračima odgovara ovo. Dobijemo klip i demantuje Ana samu sebe. Da li nama odgovara ili se ti igraš jeftino? Milica i Ana, jeftina borba za kadrom - ubacio se Nenad Aleksić Ša.
Ako Maja nije kriva što je Janjuš prevario suprugu, onda nije kriva ni Milica. Maja ulazi u vezu sa nekim koga ne voli, sa kojim se sprda, to je problem - istakao je Lepi Mića.
Oni prave lakrdiju od cele priče. Maja se ponaša prema ovim devojkama kao da ga stvarno voli, a ustvari je boli k*rac, a on se dečko zavozao. Ko Bilalu kaže da je frajer u ovoj vezi, taj ga laže. Ispada papak. Druže, ne budi vudala - dodao je Miljan Vračević.
Nećete mi nametnutni nešto, ja sam se promenio koliko sam ja hteo - pravdao se Bilal.

Foto: TV Pink Printscreen

Jedino čega te je poštedela su batine, tuče okolom, a ne tebe, dobro je da se nise toliko zaljubila. Ona radi na ludilo, nju radi ludilo. Imala je momka Apolona, nju to ne radi - rekao je Miljan.
Po tvojoj priči, niko ne može da bude sa njom - dodao je Bilal.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.