AKTUELNO

Haos!

Predrag Lazić Peca je preno Maji Marinković da je Bilal Brajlović tražio cigaretu od Ane Spasojević preko Aleksandra Sauera. Odmah je otišla da se suoči sa svojim dečkom, sa kojim je raskinula.

A otkad Sauer puši? Sad ćeš da vidiš haos. Kako ti smeš da tražiš cigaretu od Ane? Nikakav problem, sad ću ja da uzmem od Marka Markovića pufnicu - krenula je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Dođi ovamo, ti p*čko, nemoj da ti napravim skandal. Sauer kaže da si ti tražio. Odgovori mi na pitanje - nastavila je Marinkovićeva.
Nisam uzeo, spavaju ljudi - utišavao je Bilal Maju.
Ne zanima me ko spava, odgovori na pitanje. Tražio si od Sauera da traži od nje. Završili smo, nemoj da si mi se obratio, slino jedna mala, plakaćeš svaki dan. Ne kao onda, jače. Ne znaš sa kakvom si se budalom uhvatio. Pokašavaju kao Zola i Janjuš, kopije ili kao Filip Car. Zato ja kažem jedan je Filip Car - urlala je Marinkovićeva, koja je prosula šampom.

Foto: TV Pink Printscreen

Obećavam, svako ko bi bude radio iza leđa, skandal. Klošar mali smrdljivi, meni našao da radi iza đela. OD sad su ove igračke Makica i Lemi. J*jare klasične, prodaju se za cigarete, tako bi u muriji drukali. Treba da se pozovu pravi mangupi - nastavila je da urla Maja u spavaćoj sobi.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.