AKTUELNO

Iskreno o prošlosti!

U novom izdanju emisije 'Premijera Vikend Specijal', u rubrici 'Premijerni ručak', Goca Lazararević je otkrila svoje kulinarske sposobnosti.

Pevačica je raspoloženo spremala obrok, ali sa osmehom na licu progovorila o detaljima iz svoje prošlosti o kojima ranije nije govorila.

Foto: TV Pink Printscreen

Goca je za Pink televiziju odgogovorila na sve češće pitanje koje joj postavljaju, pa konačno progovorila o svom ljubavnom statusu, ali i evocirala uspomene iz rane mladosti.

Mnogi me pitaju da li sam zaljubljena, a ja ne lažem. Da sam zaljubljena nisam, nemam emotivnog partnera. Zaljubljena sam u moj nov način muzike. U životu sam imala dve ljubavi i stvarno mislim da je to malo i da sam zaslužila još... Nisam imala samo dve veze ali sma imala samo dve ljubavi. Svi znamo šta je to nešto a šta je prava ljubav. 1996. sam mnogo volela a onda nas je on napustio, a ja sam od tada sakata, ali život ide dalje. Meni neko mora da se sviđa, da bude šamantan... Muškarac mora da me impresionira, da budem ponosna na njega. Moji vršnjaci mi mirišu na smrt - našalila se Goca.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: J. M. Đ.