AKTUELNO

Iskreno o prošlosti i budućnosti!

U toku je emisija ''Narod pita'', a Milica Veselinović, Anđela Đuričić i Lepi Mića gosti su Ivane Šopić, a voditeljka je pozdravila novog gledaoca koji je strpljivo čekao na vezi.

Foto: TV Pink Printscreen

Dobro veče, Olivera iz Zemuna... Mislim da Milica treba da uzme knjigu i da ide dalje... Anđela je divna devojka, samo me zanima zašto ne bi otvorila salon u divnoj Boki a ne u Beogradu... Zašto je došla ovde? - pitala je gospođa.
Beograd je grad za mnogo jače poslovne uspehe, umorna sam od života u malom gradu... Nije to baš tako, to su primorski gradovi koji nisu razvijeni preko cele godine, a u Beogradu je neka druga priča... - rekla je Anđela.

Foto: TV Pink Printscreen

Nije mi samo jasno kako je mala Milica sa 17 godina završila Srednju školu, kad je moja unuka isto godište a upisala je treću godinu. Mada okej, možda je napredna - dodala je gledateljka.
Ne znam šta nije jasno, više put asma govorila o tome. Tokom cele večeri se proteže ista priča. Na Instagamu sam pokazala svoju diplomu, niko mi nije kupio ništa, sama sam sve zaradila... Ja sam krenula godinu dana ranije i zato možda mnogima nije jasno, neću sto puta objašnjavati jedno te isto - govorila je Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: J. M. Đ.