AKTUELNO

Veliki šef je nagradio zadrugare!

Sinoć je održana prva Zadrugovizija u šestoj sezoni "Zadruge", a u foteljama stručnog žirija našli su se Gastoz, Goca Božinovska, pobednica prve sezone rijalitija, Kija Kockar, pobednica treće sezone Iva Grgurić i voditeljak RED televizije Sanja Stanković.

Led su probili Kristijan Golubović, Ivana Puzić, Adam Labunski i Valentina Stanković. Oni su podelili uloge tako da Makedonac i najmlađa učesnica pevaju, a Ivana i Kristijan igraju. Žiri ih je pohvalio, ali je Puzićevoj zamerio što joj se tokom nastupa u par navrata videlo međunožje.

Bili ste izvrsni, ja znam kolika je trema kada se izađe ovde. Tebe Kristijane tako mačo muškarca da vidim u tim helankama, to mi je izvrsno. Predivno mi je da ti možeš takav mačo muškarac, svi znamo da si se bavio svime pre, svaka čast da se tako obučeš - rekla je Iva.

Pesmom "Muškarčina", koju izvodi Sara Jo, predstavili su se Miljana Popović, Damir Tepavac, Marko Stefanović Marko Smiljić. Žiri je bio oduševljen njihovim performansom, a posebne pohvale dobila je glumica.

Ja sam malopre balavio na nešto. Momci, užas, haos, ništa to ne valja... Čovek bez stomaka kao Mercedes bez znaka. A što se tebe tiče, Mila, dominacija potpuna. Prezadovaljan sam. Svaka čast, bili ste divni - dodao je Gastoz.

Voditeljka Ivana Šopić je u bekstejdžu razgovarala sa zadrugarima koji su nastupali, pa je tako na red došla i Jovana Tomić Matora koja je imala veoma emotivan susret sa bivšom devojkom Sanjom.

Drago mi je što je vidim, veoma je lepa i srećna. Čula sam da je u drugom stanju i drago mi je ako je tako, čestitiam joj - rekla je Matora.

Tokom nastupa Marka Markovića Maje Marinković, u bekstejdžu su Ana Spasojević, Anita Stalnojlović i Milica Veselinović pomno pratile njih dvoje na sceni. Njih dvoje su izvodili pesmu "Puca" koju u originalu izvodi Luna Đogani.

Zvučao si kao Pablo, verovatno ti nedostaje - ubacila se Sanja Stanković.
Majo, doći ću kad budete napravili neko s... Našla si konačno slobodnog dečka, ali dobro, od drugarice. Mislim da Staniji stvarno puca - dodala je Kockareva.

Marko Petrušević Petrući, Dijana OG i Anastasija Bojanović su idominirali i vokalo i vizuelno. Svo troje su učestvovali u izvedbi, a veliku pažnju privukao je, kako njegov glas, tako i Petrućijev stajling. On je bio obučen u lopova, kako i nosi naziv ova pesma, a svoje troje su, po svemu sudeći, zvučali itekako skladno i uvežbano. Stručni žiri i publika je bila na nogama i pevali su zajedno sa njima.

Lepo ste otpevali, vidi se da ste vežbali. On ima boju glasa, slično originalu - rekla je Goca.

Aleksandri Nikolić, Milici Veselinović i Miljanu Vračević predstavili su sepesmom "Jabuke i vino". On je glumio Željka Bebeka, što mu je odlično pošlo za rukom.

Odgovorili ste na zadatak, bili glamurozno, pesma je bila super. Ne znam, baš ste mi bili to. Aleks, ljudi teško mogu da prihvate kad je neko bolji, kad uspe u životu. Nemoj da te podsećaju šta si radila, ti radiš na sebi. Njihov je problem, samo tako nastavi, nemoj da padaš - poručila je Sanja Stanković.
Sad mene zanima, da li smo drugari ili ne? Nešto mi fanovi šalju da me pljuješ... - nastavila je Grgurićeva.

Nakon nastupa Pece i Nece Lazić, Anđele Ilić i Sofije Une Manić, članica žirija Sanja Stanković obratila se direktno Sofiji. Njih dve su prvi put, oči u oči, porazgovarale o porukama koje je Sanja našla u svom inboksu. U toku razgovora, Manićeva se ponovo zapetljala, pa je uhvaćena u novoj laži.

Dok sam ovde ne mogu da se branim adekvatno, ali lepo si rekla, vreme će da pokaže. Inače, imamo još jednu sličnost, a to je haljina - rekla je Sofija.
Inače, haljina je unikat - dodala je Sanja.

Poslednji na "Zadrugoviziji", čija je tema glamur, održali su pevačica Tijana Jovović i Aleksandar Kerić. Kerić je oduševio kako žiri i publiku, tako i zadrugare svojim vokalnim sposobnostima.

To smo čekali celu noć, od mene imate najvišu ocenu. Svaka vam čast...Dobila sam flešbek iz Zadruge 1 kada je ovo Kija pevala sa Slobom - rekla je Sanja.

Nakon završene spektakularne prve "Zadrugovizije", rijalitija u regionu Veliki šef je odlučio da obraduje zadrugare. Pobednici su dobili pakete pune namirnica, para i ostalih stvari, a onda je stiglo iznenađenje za sve takmičare. Haos je nastao kada je neko od zadrugara odlučio da pokrade ostale ukućane i uskatri ih nagrade.

Nenad Lazić Neca je izdramio u Beloj kući tokom svađe sa Jovanom Tomić Matorom. On joj je prebacio što mu nije dala deo svoje nagrade, a ona mu je rekla da prvo mora da posluži svoje prijatelje. Neci je prišao iznenada Uroš Ćertić, koji ga je polio kupus salatom.

Je**m li ti mamicu u pi**u ja - drao se Peca.

Autor: M. M.