AKTUELNO

Skandalima nikad kraja!

U toku je emisija ''Izbor potrčka'' sa Milanom Miloševićem, a voditelj je otkrio ko je osvojio drugo mesto na anketi portala Pink.rs za najveće razočaranje u Zadruzi 6 - Nenad Lazić Neca.

Nenad Aleksić Ša, prvi je prokomentarisao rezultate ankete.

Foto: TV Pink Printscreen

Uuu baš me čudi... On ume da bude divan i normalan, ali njegova je podloga da je nevaspitan i bezobrazan. Peca mu je negde sušta suprotnost... Kada god da sam ga savetovao, nikada nije slušao. Mislim da su ljudi prepoznali to što je ljubomoran na svog brata što nikako nije normalno - govorio je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

On je imao dosta pratioca na Tik Toku, ali smatram da će od onoga juče što je uradio, situacija neće biti ista. Njegova najveća publika su deca i verujem da će roditelji te iste dece zabraniti da prate njega. Sramno je - dodala je Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

Neca je u četvorci pravio katastrofalne greške, rekao je da ove sezone ulazi da pokaže neku drugu stranu svoje ličnosti. Rekao je da će se izboriti za sebe, svoju majku... Neke stvari kao da radi nasilno, kao da kontrira konstantno... Nije mu važno da li je u redu to što priča, važno je samo da kaže i da gura stav... - navela je Aleksandra.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne bih se složila sa Aleksandrom, mislim da to ne radi toliko proračunato. Mislim da treba da promisli malo. Njega je bilo sramota posle toga, zna da je pogrešio ali sada drži neki stav da se ne bi videlo da ga je stid. Ne kontrira on toliko, već samo se na neki svoj način bori za pravdu. Pričali smo posle tpoga, rekla sam mu da mora da promisli o reakcijama, svestan je da nije u redu. Znam da više neće praviti gluposti - govorila je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Gledaoci znaju da kazne i sve vide. Ovoga puta mislim da je opravdano, ali verujem da će se promeniti. Zaista ima još dosta vremena, ako želi da pokaže neku drugu sliku - rekao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Ova titula će biti opravdana samo ako Uroš bude na prvom mestu. Uroš svaki put kada nismo u lajvu, psuje me, vređa, je*e mi mrtvu baku, svašta mi preti. To radi perfidno i odvratno, ali samo da se ne vidi. Bezobrazan je i ja se trudim da sve prećutim, ali verujem da neću moći još dugo da izdržim! Njegovo ponašanje je odvratno! - govorila je Jelena Golubović.
Protiv Nece nemam ništa zaista, čak se i družimo na neki način, ali moram da budem realan. Ovde smo videli samo gluposti, polivanja, svađe, uriniranje i slično. Vidim odsustvo srama i stida - dodao je Ivan Dragić.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: J. M. Đ.