AKTUELNO

Evo šta mu je poručila!

Na velikoj sceni spektakularne "Zadrugovizije" večeras nastupaju i DJ Tamaris i Adam Đogani. Ovaj ljubavni par izaziva burne reakcije kod zadrugara, a za večerašnje takmičenje i temu glamur odabrali su veliki hit "Šećeru", koji u originalu izvode Milica Pavlović i Albino.

Foto: TV Pink Printscreen

Tamaris je izašla u crnoj izazovnoj kombinaciji, a njena zadnjica izbila je u prvi plan. Adam je pored nje igrao i pevao u beloj budni, dok je Tamara zapalila scenu vrelom koreografijom. Pred sam kraj nastupa oni su počeli da se ljube i da igraju prisno.

Foto: TV Pink Printscreen

Nastup ove grupe možete pogledati u nastavku ovog teksta.

Nakon nastupa, usledili su komentari stručnog žirija.

Foto: TV Pink Printscreen

Osoba može biti zapažena i bez neke preterane golotinje i širenja nogu. Ja ne volim da gledam tuđe raširene noge. Možeš da se pokažeš u dobrom svetlu talentima. Po harizmi, nečem drugom. Da li baš svi moraju da pokazuju svoje telo? Pesma je top, ali - govorila je Iva Grgurić.
Prosto, pesma je takva, takav je spot. Pogledaj, biće ti jasnije - odgovorila je Tamaris.
Tema je glamur, ovde nema G od glamura. Adame, bio si dobar - dodala je Grgurićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja Tamaru znam, zato sam se pitala zašto toliko g*zice. Ali scena trpi sve, i ja sam je pokazivala. Ali onda to treba da bude baš uvežbano, u spotu je malo mračnije, mističnije. Malo je više svetla ovde, nije toliko uvežbano. Slatki ste mi. Ne znam odakle ova kombinacija, pričaćemo kad izađeš. Da je bilo bolje uvežbano, bilo bi svetski. Kad te gledam sad, Adame, izgleda svetski. Opušteno, mladi ste. Bila je Ivina najbolja drugarica pre par nastupa, pa ćemo oprostiti Tamari. Ali nemoj da te vidim više tako. Vidim da vas prozivaju da ste fejk veza. Slatki ste mi. Iskreno, Adam je razvalio ovo - dodala je Kija Kockar.
Videli smo na kraju nešto, zato je stavio kaput, ali svaki muškarac bi tako reagovao na Tamaru. Slažem se da je malo previše, ali ne mogu da te kritikujem, moja si Boranka. Adame, opravdao si svoju porodicu - rekla je Sanja Stanković.
Ja sam jedini Đogani koji ne ume da đuska - našalio se Adam.

Foto: TV Pink Printscreen

Opravdao porodicu kengura. Krenuo da skače, probudio pola publike. Ja nemam ništa protiv ovoga, nije strašno, trudili ste se da opravdate spot. I što se tiče rijalitija, ne postoji Uroš. Ja Uroša gotivim, ali nemoj to da dozvoljavaš - dodao je Gastoz.
Nagledali smo se tih kupaćih kostima, svaka devojka skoro je bila u tom trikou... Valjda nam se smučilo to. Ali ti si prva kojoj lepo stoji tako. Mali je pevao lepo, bio veseliji - istakla je Goca Božinovska.

Foto: TV Pink Printscreen

Novinar portala Pink.rs Darko Tanasijević iskritikovao je Ivu, Sanju i Kiju zbog komentara na Adamov i Tamarin račun.

Foto: TV Pink Printscreen

Komentare žirija možete pogledati u nastavku ovog teksta.

Autor: Pink.rs

#Adam Đogani

#DJ Tamaris

#Zadrugovizija

#zadruga 6