AKTUELNO

Evo šta je poručila cimerima!

Naredna takmičarka je atraktivna plavuša, koja je već bila u vezi sa nekim bivšim zadrugarima. Voditeljka Dušica Jakovljević najavila je Tamaru Nikolić, poznatiju kao DJ Tamaris.

Važi za jednu od najpoznatijih di-džejeva na domaćoj sceni, a u „Zadrugu“ ulazi kako bi se dodatno ispromovisala. Atraktivna plavuša je bila u vezi sa čak dva bivša zadrugara, a jedan od njih će se naći u Beloj kući ove sezone. Njen tip su muškarci kao što je Stefan Karić i nada se da će njega videti u Beloj kući – u „Zadrugu 6“ stiže seks bomba TAMARA NIKOLIĆ - DJ TAMARIS!

Foto: TV Pink Printscreen

Rođena u Boru, živim u Beogradu, bavim se muzikom. Moj cilj je promocija. Prirodna devojka sa svojim stavom. Težim pravim vrednostima. Ulazim kao slobodna. Za vezu nisam. Ne volim brbljive muškarce. Nisam ljubomorna na devojke, čak mi je drago kad neka devojka lepo izgleda. Neću biti nasilna, niti uzvraćati na taj način. Afera sa oženjenim nikada. Porodica veruje u mene i maksimalno me podržava, sa ocem nisam u kontaktu - istakla je DJ Tamaris u svom profilu.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.

#DJ Tamaris