AKTUELNO

Voditeljka je otkrila detalje svog života.

Marijana Mićić za Pink.rs prisetila se perioda kada je započela svoju karijeru. Učešće u šou programu ''Jednostavan život'' donelo joj je veliku popularnost, a vrlo brzo postala je jedna od najpopularnijih voditeljki u Srbiji. Vodila je emisije raznih formata, ali ne krije da bi se uvek najradije opredelila za emisiju ''Pinkove zvezdice'' jer joj takva energija najviše odgovara.

Koja je Vaša prva asocijacija kada Vam neko pomene ''Pinkove zvezdice''?

- Petak, okupljanje ,zabava.

Ovo je treća sezona ''Pinkovih zvezdica''. Žiri je po prvi put u izmennjenom sastavu. Kako vam se dopadaju novi članovi, Sergej i Sale?

- Super su mi, svako ima svoju energiju, svoj pristup, odlično su se uklopili. Nemam utisak kao da su novi članovi. Žiri divno funkcioniše i to se vidi - iskrena je bila Marijana.

Foto: E-stock

Da li postoje trenuci kada se vi ne slažete sa žirijem ili smatrate da su prestrogi prema zvezdicama?

- Što se tiče pevanja, tu se ne mešam jer da treba da iznosim svoj stav sedela bih u crvenoj stolici, ali što se ostalih stvari tiče volim da se umešam, zato sam tu. Uvek sam na strani dece kako fizički tako i u nekoj priči. Mislim da im je potreban neko ko je u svakom smislu uz njih.

Na kraju svake emisije, Vi ste osoba koja takmičarima treba da saopšti da li prolaze u sledeći krug ili ne. Koliko je teško reći detetu da je za njega takmičenje završeno?

- Hm, nije lako ali ne mogu da kažem ni da je teško. Oni od kuće moraju doći pripremljeni na to da je pobednik samo jedan i da nije važno da li su ispali u prvom ili osmom krugu. Ja sam uvek tu da ih podsetim da je ovo pre svega jedno veliko druženje i iskustvo i da kada dođu treba što više da se zabavljaju . Roditelji su ti koji tome treba da ih nauče, a ja kao što rekoh da ih podsetim - tvrdi voditeljka.

Foto: Pink.rs

Bili ste voditelj i nekih rijaliti šou programa za odrasle, a sada ste u muzičkom takmičenju koji je više orjentisan na decu. Da vam u ovom trenutku neko zatraži da izaberete jedan od ta dva formata, za koji biste se odlučili i zbog čega?

- Bez razmišljanja bih se odlučila za ''Pinkove zvezdice'' iz prostog razloga što je tu sve čisto, iskreno i lepo. Ne može niko da mi oduzme energiju već upravo suprotno .

Pozorište, bioskopsko platno ili televizijska scena? Za šta biste se pre odlučili?

- Ne bih volela da moram da biram. Gluma i rad u pozorištu su nešto što ja mnogo volim, što sam studirala i ne bih se toga odrekla. Sa druge strane već trinaest godina radim na televiziji koja, takođe, stvara neku vrstu zavisnosti . Zaista ne bih volela da moram da izaberem.

Foto: E-stock

Posebnu pažnju ste privukli 2004. godine učešćem u šouu ''Jednostavan život''. Da li možete da se prisetite tog perioda? Kakvo je to bilo iskustvo za Vas?

- Sada posle dvanaest godina dosta drugačije gledam na mnoge stvari, ali to je normalno. Postoje u životu stvari koje radimo sa dvadeset, neke sa trideset, neke sa pedeset. Ne mislim samo na posao, već i na privatan život. Dobro je samo znati ili imati sreću pa to raditi u pravo vreme. Mislim da je ''Jednostavan zivot'' baš bio za dvadesete. Imala sam 21 godinu i pamtim ga samo po lepim stvarima i ludom zabavljanju - otkrila je Marijana za Pink.rs.

U tom šou programu bili ste sa koleginicom Anom Mihajlovski, sada Grubin. Da li se vaše prijateljstvo nastavilo i nakon toga?

- Sa Anom sam uvek u super odnosu.

Foto: e-stock Miloš Rafailović

Ne govorite često o svom privatnom životu. Početkom godine otkrili ste da priželjkujete brak i decu. Da li vam je to i dalje u planu?

- Ne govorim jer poštujem pre svega želje svog partnera, a i sama mislim da su neka pitanja previše intimna nekad čak i degutantna. Tu rečenicu mislim da nikada nisam izgovorila, a eto ona je u skoro svakom naslovu mog intervjua. To je još jedan razlog zašto ne volim o tome da pričam.

Kakva je Marijana kada se ugase reflektori i kamere?

- Zavisi u kom sam raspoloženju kada odgovaram na ovo pitanje. (smeh) Evo sada trenutno bih odgovorila da sam super, da sam zabavna, opuštena... Sutra bih ti možda rekla da sam mnogo stroga, teška i dosadna... Sve u svemu, sasvim obična - završila je Marijana sa osmehom.

Autor: B. Radonić

#Marijana Mićić

#Pinkove zvezdice

'