AKTUELNO

Otkrila je šokantne detalje iz svog privatnog života.

Zadrugarka Dragana Mitar je u poslednjih nekoliko dana u centru pažnje jer je u ''Zadrugu'' ušao njen ljubavnik Pavle Jovanović sa kojim je varala supruga dok joj je brak bio u krizi. Ona je počela od samog početka, kada su se upoznavali, pa sve do trenutka kada su počeli da žive zajedno.

Foto: TV Pink Printscreen

- Mi smo se družili par meseci i posle smo bili zajedno, znala sam ga. Jednom je 2012. godine napisao da li izlazim večeras, to sam iskulirala. Drugarica jedna moja je htela da izađemo jedno veče i tada smo se malo bolje upoznali. On je meni rekao da je ovde ušao iz nekih drugih razloga. Mislila sam da je on takav da ne bi ušao nikada. Ne mogu da komentarišem tu priču. Moram da budem sigurna, ja sam mu rekla da možemo da se družimo ovde, neće se vratiti emocije. Ja nikada nisam nastavljala nešto što sam prekinula. Meni je dete na prvom mestu. Ja se sada plašim da gledam na vrata, ko sve može da uđe. Mislim da on nikada neće da uđe ovde, ali nikad se ne zna. Na primer, njegova bivša može da uđe, ona je taj fazon - rekla je Dragana Mikiju i Marku, pa zajedno sa Miljkovićem krenula u šetnju, tokom koje mu je otkrila više detalja.

Foto: Facebook

- Nikada nisam upoznala čoveka koji ima ženu i dvoje dece i da on izlazi i tako moderno da žive. Žena njegova zna javno za sve to. Ona njega sretne u gradu sa nekom ribom i ne reaguje. Mi smo se upoznali i on je meni tada rekao da ima ženu i da ima decu. Upoznavši mene 2012. godine, on je i već pre toga tako živeo. On sa ženom ode na putovanje, pa se vrati, pa ode sa devojkom. Tako čudan odnos, on je pre mene imao ženu sa detetom, a njegova supruga se nije bunila. Ta žena ga nije ni volela, ali je imala pare pored njega. Zna da on tako ima te klinke. Žena mu je imala i dečka. Mojoj drugarici sam pričala i ona se krsti devojka. Sve mi je to nesvakidašnje. Jedno leto je otišao na more sa ženom, meni šalje na Viberu poruke, slao poklone. Ne razumem, ali eto. Meni je to bilo katastrofa. Tada sam radila u Sava Centru, davao mi je pare da ne radim i tako me navukao - pričala je Dragana, a onda nastavila:

Foto: Facebook

- Kad je sve to preraslo u ozbiljnije nešto, da se mi zvanično zabavljamo... Ispitivala sam ga dokle će to tako da funkcioniše. Pored svega toga, on mene nije smarao, mada mnogo smo se svađali jer je on i tada imao neke. Jedno veče kad smo bili na večeri, ulazi devojka dolazi i seda za sto naš, ja šokirana. Ispostavilo se da je godinu dana sa tom devojkom, ja sam bila u šoku. Inače, njoj je kupio s*se. I jedna pre mene je bila najbolja drugarica njegove žene. Šta je mene snašlo, nisam mogla da verujem. Pitala sam se šta mi je ovo trebalo. A ja sam tada bila klinka, nit sam silikone uradila - iskreno je pričala Mitar.

Foto: Zadruga - RTV Pink

- Mislim da znam ko ulazi sledeći u Zadrugu, imam dve osobe na umu - kratko je rekao Marko, misleći na njenog supruga i njegovu bivšu ženu.

Dragana se požalila Marku da su probleme imali i njeni roditelj koje je Sinišina bivša žena zvala kako bi ih rekla da je Dragana u vezi sa oženjenim muškarcem.

Foto: Facebook

- Zvao mene moj otac jedno jutro i kaže da je zvala neka žena. Meni mama posle pričala da se ta žena pričala kako njen muž tako šara okolo, ali se uvek vrati kući. Tu je nastao haos i on je odlučio da podnese zahtev za razvod braka. Plus, meni kasnilo, trebalo je da dobijem. Tu sam saznala da sam trudna i rekao mi je odlučim sama. Ponudio mi je da abortiram, pa da počemo ponovo sve, iznova - otkrila je Dragana Marku.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Pink.rs

#Dragana Mitar

#Pavle Jovanović

'