AKTUELNO

Nikad brutalnija!

Maja Marinković bila je treći sagovorinik voditelja Darka Tanasijevića. Njih dvoje su u novom delu "Zadruge" razgovarali o svim akturalnim temama.

Rešila si da, kako ti kažeš, izađeš iz "kokošinjca" - započeo je Darko.
Jesam, mislim da ne pripadam grupisanju devojkama. Igrala sam se, pa sam dobila neka pitanja. Nisam želela da šaljem sliku koja mi ne priliči, ajde da sam ja imala neku emociju, ali meni je to bila šala. Ne bih tu petljala jer volim Staniju. Ona zna da ja volim da se igram. Stanija zna kako reagujem kad mi se neko dopada, meni je ovo limunada. Zna ona mene vrlo dobro i da od ovog posla nema ništa. Ja da sam nešto želela pomrisila bih im konce za dva minuta. Pre svega iz poštovanja prema njoj ne bih ništa, mogu da se igram. Nije mi se svidelo kad ju je Uroš vređao, a Marko ćutao. To mi nije muškost i iz tog razloga nikad nije mogao da bude moj muškarac. Kakva god da je devojka, moraš da se psotaviš kao muškarac. Ja sam ustala kao neko ko je meni blizak
Je l' ti se učinilo da Uroš ima dvostruke aršina, pljuvao je staniju, a ti si negde njoj slična. Devojka važi za s*ks bombu, nosiš provokativne stvari, a kod tebe je to plus, a Stanija je loša. Je l' to površno gledanje na stvari?
Stanija je ime, ima izgrađenu karijeru. Stanija je veliki borac i nije neko ko se bavi nekim stvarima. Unju ne može da se upre prostom i reći da je deovjka koja se zove u šest ujutru. To što se ona slika provokativno, pa šta? Ona je na takav način izgradila karijeru. To što se slika, kakve ima veze sa moralon? Ne sudim ljude po tome. One je završila fakultet. Ona je za sve devojke ovde jedno veliko ime. Oni su glupi i površni. Igrala sam se jer mi je dosadno, ja od moje energija ne znam šta ću od sebe. Ove devojke joj nisu za ispod nokta. Ne vidim sebe kao nekog ko treba da se raspravlja sa Milicom Veselinović. Sinoć mi je stao mozak kako se ona proziva jer sam je zvala "Milica Mensurova" - govorila je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Postoji li u "Zadruzi" muškarac koji može da parira Maji Marinković, da može da te vodi ili zajedno da idete ruku pod ruku? - pitao je Darko.
Teško, ja sam jaka žena i imam čvrst karakter. Ja da sam htela devojčicu, našla bih devojku - rekla je ona.
Uroš je pravi muškarac ili nije? - dodao je Darko Tanasijević.
Uroš je neko ko me poštuje i mene uzdiže. Ne slažem se sa nekim stvarima. On je prema meni zaista dobar i hvala mu na tome, ali mislim da nekad treba da spusti loptu. On je stariji od Nece, neću da dok spavam meni neko p*ški pored glave. Divim se sebi na svojoj samokontroli, videćemo kako će biti. Neću tenziju. Jelena se meni prišunjala. Ja ovde nemam prijatelje, osoba koju poštujem je Kristijan Golubović. Kiki nekad malo kaže na šaljiv način, nikad nismo imali vajb i nisam pružala energiju. Gotovom Kristijana, Zvezdana, Miljana i Sanju Grujić. To je krug ljudi koji mogu. dosta devojcčica mi prilazi da mi se šlihta. Ne mogu napadnu energiju. Uključena sam u dosta tema, volim da slušam, ali nešto da mi de dešava ne. Da li bih volela? Naravno. Jedva čekam da napravim neki haos. Haos je moje prirodno stanište i ja u tome uživam, pa neka shvati ko kako hoće. Još je ovo mlaka voda - govorila je Marinkovićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Našla si zajednički jezik sa Slađom, ali te je Ivan upozorio i rekao da je zovu 2Užička Stanija"?
Prijatna je prema meni, sviđa mi se njena energija. Nemam problem sa lepim ženama koje mene ne ugrožavaju u muško-ženskim odnosima. Ivan je rekao da pazim da se ne zalepi na mene zbog kadra. Ako je neko dobar, ja nemam problem. Postoje devojcčice koje spuštaju loptu sa mnom, a ne gotivi me. Anita ne mogu da kažem da me ne gotivi, ali ima neku napadnu energiju. Meni je ona draga, samo ne volim to uz mene. Ja obučem crni kombinezon, ali posle dva minuta isto. Možda me gledaju kao stariju devojku, uzora, pa zato imam poštovanje. Malo me sve to umara, jer sam ja svoja i ne volim ljude oko sebe. Volim kad mi je partner tu, pa sam posvećena njemu. Sad sam kao kokoška bez glave, ali ne iz ovog kokošinjca, nego prava. Kad mi je Marko napisapo na ruci ko mu se dopada, nikad nisam otkrila. Mogu da kažem da nije nijedna od tih devojaka. Mene je srmaota. Svakom tu odgovara kadar, iako su kokoške u odnosu. Juče sam ležala sa Markom stefanovićem dok je bila emisija u toku, ona kad je videla da sam pored njega dotrčala ga je i počela da ga čepka. Mislim se ja im nisam opasnost, neko da me interesuje zgrabila bih ga. Ova mala Milica, lepo je pitaš dokle misli da se ponižava, blam živi. Ne zna se ko je gori. Isključila sam se, ne treba mi. Komentarisala sam ispred rehama odnos sa Markom, on se smeje, ali ja sam rekla nema od toga ništa
Sofija Una, šta misliš o toj priči? - pitao je Darko.
Ona je meni top, nisam dugo videla takvog lažova. Ta njena smirenost, tako mi je kul i interesanta osoba. Ona mi je skroz gotivna, to u rijalitiju nisam videla - istakla je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta misliš o Cveti? - upitao je voditelj.
Mislim da je svestrana, drugačija od drugih, pristrasna je prema Matoroj i staje u zaštitnički stav. Meni se to ne dopada. Ja volim ako si mi prijatelj da mi kažeš da grešim. Moram tu još da procenim, nisam obraća pažnju. Prema meni je korektna i kul lik - pričala je Maja.
Bakša i Danijel? - pitao je Darko.
Meni je to blam. Ja sam tu na Danijelevoj strani. Prošle godine je laga, sad mi sve što priča nema težinu. Jeftina priča. Rekla sam Bilalu, jako mi je zanimljiv, ima kefalo, ali sebi spušta cenu. Ne može da bude daj šta daš ako hoćeš da držiš do sebe. Ivana mi se ne dopada, mislim da je folirant. Matora, povlači se, bi je, pa nije bi. Ovde svaka devojka postaoje lezbijka posle pet dana. Ja podržavam sve, ali budi iskrena. Ne može da joj se sviđa Matora do četvrtka, pa posle Bilal - nastavila je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Ozbiljne su tenzije između Kristijana i Ivana, da li si ispratila? - pitao je Darko.
To je malo dublje. Ivan se povukao, Kristijanu retko ko sme da se zameri. Ja Ivana gotivim, ali ako već imaš konflikt onda idi do kraja, nemoj da se povlačiš. Ja tako radim, sa svima radim isto. Negde ćeš da pukneš, negde ćeš da prođeš - poručila je Maja.
Aleksandra i ti spustile ste loptu? - upitao je voditelj.
Ne može nikad da bude nirvana i mirna luka. Ja kad god pogledam ona gleda u mene. Ja ispadam negativna jer ona perfidno provocira. Deki je bio njen lajfkouč preko leta, a Dejan je jako inteligenta, on i Dalila su dobro funkcionisali kad su napadi u pitanju. Ona nema inteligenciju, nema tu jačinu i to nešto u sebi da uradi po planu koji je zamislila. Ovo kako se predstavila nije ona nego čisto foliranje. Ako jse promenila, ja poštujem, ali ne verujem jer ne možeš da dođeš uzdignute glave, a znamo kakvu prošlost imaš. Ona se prva petljala u moj odnos sa Janjušem, pa ode i kaže da imam fetiš na oženjene muškarce. Onda ćeš da dobiješ šta tražiš - pričala je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta misliš da li si se zamerila Dejanu? - pitao je Darko Tanasijević.
Ne plašim se nikog. Ja sam žena koja nema problem da sa muškarcima izađe na kraj. Nisam ga uvredila, naprotiv bio je moj favorit. Mislim da Aleksandra pokušava da bude Dalila. Dalila kakva god da je kad ustane ima šta da kaže. Ona je od njega napravila žrtvu. Kad je plakao na superfinalu plakala sam i ja, a ne bake. Verujem da brani Aleksandru. Mislim da se spasio zla, ali mu ni ovo nije bolje. Da li će on mene da ubvredi da odbrani Aleksandru, msilim da ona ima usta, jeste da su još uvek ušivena - pričala je Maja.
Da li neko treba da brani Adama Đoganija? - dodao je Darko Tanasijević.
Meni je to neinteresantno, sve mi je to mlaka voda. Uroš je vređa jako ružno, lepo ona odgovara. Adam treba da je štiti, ne da se smeje, pa da se posle dva dana pomiri sa njom. Ona je pre dva dana rekla Zorici da joj treba muškarac, pa onda se drži toga. Bar stani iza te devojke, nemoj da je niko ponižava, ko god da je - nastavila je Marinkovićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.