AKTUELNO

Iskreno o ljubavnim problemima svoje drugarice!

Spektakularna sezona Zadruge, šesta po redu, iako ne traje punih mesec dana, iznedrila je mnoštvo prijateljstava, sukoba, svađi ali i novih ljubavi.

Jedan od ljubavnih vrtloga koji je privukao gledaoce jeste trio Sandra Bakša, Danijel Višić i Bilal Brajković. Njih dvojica ne samo da su bili cimeri u Beloj kući, nego i u karantinu, gde su već krenule prve provokacije i 'hoškanja' oko iste devojke.

Foto: Jelena Simonović, Pink.rs

Danijel i Sandra su nakon ulaska na velelepno imanje tvrdili da su bili u vezi i pre početka sezone što su kasnije nakon raskida opovrgli, gde su izneli sav prljav veš. Tom prilkom je Danijel otkrio njene intimne fetiše, dok je ona sve demantovala i upustila se u novi odnos sa Bilalom Brajkovićem.

Ubrzo su pale i teške reči, a na portalu Pink.rs izašle su i njihove prepiske, koje datiraju pre ulaska u Zadrugu, gde se jasno vidi da su ipak imali intimne odnose.

Kako ljubavni odnos sa Bilalom nije potrajao, Sandra je ostala sama a on se upustio u novu ljubavnu romansu sa Ivanom Puzić.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovim povodom, portal Pink.rs kontaktirao je Nikolu, Sandrinog druga, koji je otkrio početak priče sa Danijelom ali i dao svoj sud o njenoj novoj avanturi sa Brajkovićem.

Sandra i Danijel jesu bili zajedno, to ja znam, čak ih je Dragana Spasojević jednom i pomirila. Nisam bio svedok, prosto nisam bio sa njima u četri zida kako bi znao šta su radili, ali znam da jesu bili intimni. Ono što je Danijel ispričao je jako ružno i zaista nema opravdanja za sve ono što je izgovorio. Ni Sandra ni Danijel nisu tako trebali da postupe, posle svega što su imali - rekao je Nikola pa nastavio:

Foto: Pink.rs

To sa Bilalom mi se uopšte ne sviđa i mislim da je to bilo samo u inat Danijelu. Upustila se u nešto u čemu nije mogla da se snađe, pa eto kako se završilo. Bilal mi je odrvatan, ljigav i loš igrač, stvarno ne vidim nju sa njim. Dečko je rekao šta mu treba i tako se i ponaša. Najpametnije bi bilo da ostane sama i da se skloni od svega.

Foto: Pink.rs

Autor: Jovana Matić Đokić