AKTUELNO

Otvorio dušu o aktuelnim temama, ali i o svom učešću u Zadruzi 6!

Učesnik druge sezone rijalitija Zadruga Adam Đogani danas se pojavio na redovnom lekarskom pregledu koji imaju svi budući stanari velelepnog imanja, a i njega ćemo od 9. septembra imati priliku da gledamo u ''Zadruzi 6''.

Adam je sada za Pink.rs progovorio o svom učešću u šestoj sezoni Zadruge, operaciji sestre Lune Đogani, ali i bivšoj devojci, koja će takođe uskoro postati stanarka velelepnog imanja.

- Nemam tremu, vraćam se posle četiri godine. Mnogo toga se kod mene promenilo, ali sam iskreno zadovoljan. Četiri godine se trudim da sredim svoj život, taman dovedem i stiže poziv za Zadrugu. Dogovorio sam se da me posao čeka - rekao je Adam za Pink.rs i dodao:

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

- Sve je u najboljem redu, samo bih apelovao na sve žene i devojke da idu na redovne preglede dojke. Bila je neka intervencija dojke, ali ja ne volim da idem u detalje, ne znam baš tačno... - otkrio je Đogani o stanju svoje sestre, a onda progovorio o odnosu sa Jovanom Matijević.

- Video sam nekoliko lepih devojaka. Jovana Matijević mi prija kao drugar, ona je super, mislim da bismo se lepo družili. Ona super izgleda i top je devojka! Družili bismo se samo, prija mi kao drugar - rekao je Đogani i progovorio o nekadašnjoj vezi sa DJ Tamaris, Tamarom Nikolić, koja takođe ulazi u Zadrugu 6.

- Bio sam sa Tamarom jedno vreme, čak smo i živeli zajedno... Pričaćemo unutra. U ovoj sezoni mislim da ima više devojaka sa kojima sam bio - otkrio je Adam i dodao:

Foto: Pink.rs/N. Žugić

- U drugoj sezoni sam imao mnogo prijatelja i mislio sam da ćemo se družiti ceo život... Matora, Sale Tru, Ša... Nije me niko razočarao, ali ti neki ljudi su počeli da gledaju svoje dupe... - rekao je Đogani i dodao:

- Nemam problem, ako budem osetio potrebu za poljupcem, seksom... Otvoren sam za novi odnos, mada ne težim ka tome. Moj cilj je da ostanem do kraja i da posle rijaltija kupim stan, da osnujem porodicu. Postoji osoba koji mi je na pameti s kojom bih možda nekad nešto. Možda se i u Zadruzi desi, sve je moguće... Očekujte novog Adama u Zadruzi 6, biće mi drago da pokažem svoju drugu stranu.

U nastavku pogledajte detaljnije:

Autor: N. Žugić ; M. K.