AKTUELNO

Bivša učesnica "Zadruge" sinoć je doputovala iz Hamburga u Beograd, gde ju je sačekalo romantično iznenađenje od njenog emotivnog partnera, povodom prvih mesec dana ljubavi.

Dalila je posle turbulentnog perioda sreću pronašla u emotivnoj vezi sa Lukom Nikolićem, bivšim momkom Mine Vrbaški i Maje Marinković. Kako kaže, u vezi sa Lukom joj je sve potaman, a njen osmeh dovoljno govori koliko je srećna.

Foto: Instagram.com/dalila_dragojevic_official

Luka je dao sve od sebe da obraduje svoju dragu, te je odrešio kesu i pokazao koliko je galantan. Dalilu je njen dragi obradovao skupocenim cvetnim aranžmanom sastavljenom od crvenih ruža i zadrugarkinih omiljenih slatkiša, a glavni poklon jeste najnoviji, skupoceni telefon "ajfon" 14! Podsećamo, ovaj model "ajfon" telefona samo što je "izašao", a već je zavladala opšta pomama - kupci ga nedeljama unapred rezervišu, ne bi li bili među prvim korisnicima, a u Srbiji će se naći u prodaji tek krajem ove nedelje. Ipak, zahvaljujući Luki, Dalila već sada uživa u mogućnostima novog "ajfona", koji košta blizu paprenih 300.000 dinara.

Foto: Instagram.com

Autor: pink.rs

#Dalila Dragojević