AKTUELNO

Otvorio dušu, a nekada su se nazivali "braćom".

Da se četvorka koju čine Anđelo, Teodora, Luna i Sloba, polako raspada od juče, govori i ponašanje koji je Teodora imala prema Slobi, kao i njegov komentar na do skoro, najboljeg drugara u rijaliti programu "Zadruga", Anđela Rankovića.

Foto: TV Pink Printscreen

Pevačica je prošle noći pravila palačinke za sve zadrugare, a kada je Sloba od Teodore tražilo ovu poslasticu, ona mu je nije dala.

Ja kao hoću da uzmem jednu palačinku, ona kao meni: nemoj dok ne podelim svima, pa ću nama dati - u čudu je Sloba rekao Anđeli Veštici.

Foto: RTV Pink

Njih dvoje nastavili su u garderobi da pričaju o Teodori Džehverović i Anđelu Rankoviću, a Veštica je pevaču rekla kao joj nije jasno zašto su se Luna i on družili sa ovo dvoje zadrugara.

Ma ne, ja sam danas presekao! Ponaša se kao klinac. - izjavio je Radanović.

Foto: TvPink Printscreen

Odlepio za Teodorom, dečko jesi normalan, ispadaš budala najveća, a devojka te zavlači. Skočio od ovog glasanja, kao da je bilo ne znam šta. Ej, ko bi protiv Rade, kralju? Istripovao da je on ne znam šta! - rekla je Anđela Veštica.

Foto: TV Pink Printscreen

Podsetimo, Luna Đogani, juče je na sastanku priznala da je Slobi rekla kako joj ne odgovara energija Teodore i Anđela. Nakon toga, oni su imali ozbiljan razgovor u Rajskom vrtu, gde je svađa trajala skoro pola sata.

POGLEDAJTE: SVE PRŠTALO U RAJSKOM VRTU: Četvorka se posvađala, PALE TEŠKE REČI! (VIDEO)

Autor: S.K.

#Anđela Veštica

#Anđelo Ranković

#Luna Đogani

#Rijaliti Zadruga

#Sloba Radanović

#Teodora Džehverović

'