AKTUELNO

Često se samoj sebi obraća i obavi prijatan razgovor.

Nekadašnja učesnica rijalitija, TV voditeljka i pevačica Ena Popov do suza je dovela celokupnu javnost kada je, pre više od dve godine, samoj sebi uputila javne čestitke povodom rođenja ćerkice Rije.

Foto: Instagram

Naime, ona je u porodilištu pomno pratila šta o njenom porođaju pišu domaći portali, pa je na jednom od njih ostavila komentar, ne znajući da joj je Fejsbuk nalog povezan sa aplikacijom, te da će svi znati da je sebi, u trećem licu, čestitala Rijino rođenje i uputila prigodne želje.

Foto: Printscreen Instagram

- Čestitamo, neka bude zdrava i lepa na svoje roditelje - napisala je voditeljka u komentaru ispod vesti o Rijinom dolasku na svet, nakon čega su je korisnici interneta ismejali i ukazali joj na propust, koji ju je raskrinkao.

Dve godine kasnije, Ena je učinila sličnu stvar - samoj sebi je uputila čestitku, ali ovaj put nije pokušavala da sakrije identitet i o sebi govori u trećem licu, već je rođendanske čestitke uputila samoj sebi na Instagramu.

- Sebi za rođendan želim da su mi ovi moji najdraži, zdravi, zadovoljni i srećni svakog dana u svom životu - ja ću svakako biti, to uopšte nije upitno! I da nam se ova sredinica na slici popuni sa još jednim anđelom, ne mora baš do sedećeg rođendana, ali ako i tako bude, biću presrećna i zahvalna. Samo neka je nama ljubavi, razumevanja i mira - u šaljivom tonu napisala je Ena, nakon čega je dobila čestitke svojih pratilaca na Instagramu.

Pink.rs

#Ena Popov

'