AKTUELNO

Pevačica koja se pre oko mesec i po dana ostvarila kao majka, za Pink.rs je otkrila kako se ona i njen suprug snalaze u roditeljskoj ulozi.

Otkad se ostvarila u najlepšoj životnoj ulozi, popularna pevačica, novopečena mama Ilda Šaulić izgleda bolje nego ikad, a kako kaže, baš tako se i oseća. Rođenje ćerke Eme učinilo ju je najsrećnijom majkom, suprugom i ženom, a njen muž, bivši fudbaler i uspešni preduzetnik Bojan Vučković joj je velika podrška u prvim mesecima majčinstva.

Foto: Ilda Šaulić izlazi iz porodilišta, Foto: E-stock/Stefan Filipović

- Bojan i ja smo dobro organizovani roditelji i postižemo sve. On mi dosta pomaže oko svega, nema tu neke podele poslove. Sve radimo zajedno. Ema nam je na prvom mestu, ali kad želimo da izađemo negde, imamo ženu koja je pričuva. Mislim da smo se oboje dobro snašli u ulozi roditelja, a moram da kažem i to da je Ema veoma dobra devojčica. Mirna je i stvarno nemamo nikakvih problema. Moj život se nije mnogo promenio, samo je postao bogatiji i oplemenjeniji otkad se rodila Ema - rekla je Ilda kroz osmeh za Pink.rs.

Foto: Foto: Pink.rs

Ilda je za naš portal otkrila i na kog Ema sada liči, ali i čija čestitka koju je dobila u porodilištu ju je najviše oduševila.

- Ema je isti tata. Već se vidi da neverovatno liče. Mnogo koleginica mi je čestitalo rođenje ćerke, ali me je posebno oduševila i ostala u sećanju čestitka Nade Topčagić koju mi je poslala još dok sam bila u porodilištu. Poželela nam je sve najlepše - rekla je novopečena mama.

Kralj narodne muzike, Ildin otac Šaban Šaulić je rođenje unuke Eme proslavio kako dolikuje, a Ilda nam je otkrila i šta je mala princeza prvo dobila od njenih roditelja.

Foto: Dajana Jakšić, Aca Lukas, Šaban Šaulić, Snežana Đurišić (s leva na desno), iznad Bojan Vučković i Sanela Šaulić, Foto: Instagram printscreen

- Moji su joj dali toliko poklona da se jedva sećam šta je bilo prvo što su joj poklonili, ali koliko se sećam to je bilo nešto od zlata, nakit - kaže Ilda.

Foto: saban saulic, gordana saulic, pink rs (2)

Ponosni deda Šaban obožava da svoje slobodno vreme provodi sa unukom, a kako nam je Ilda rekla, on ih i pored svih poslovnih obaveza koje ima i oko snimanja Pinkovih zvezda, često posećuje u njihovom domu na Bežanijskoj kosi.

- Šaban je zaista često kod nas. On uživa u ulozi deke. Emi puštamo dečije pesmice, ali naravno i Šabanove pesme se i te kako kod nas u kući slušaju – rekla je pevačica.

Pre malo više od dva meseca u medijima je odjeknula vest da je Ilda u tajnosti rekla sidbonosno ’’da’’ svom izabraniku Bojanu nakon dugogodišnje veze. Pevačica je za naš portal otkrila da su njeni roditelji zetom prezadovoljni i da se veoma lepo slažu.

- Moram da kažem da su Goca i Šaban to venčanje negde i očekivali. Sa Bojanom sam bila dugo u vezi i oni su ga dobro upoznali. Lepo se slažu sa njim i veoma su zadovoljni, što mi je veoma drago – rekla je za Pink.rs novopečena mama.

Foto: Modna revija Inverno Caldo, ilda saulic, bojan vuckovic foto_estock_Stefan_Filipovic022

Iako se porodila pre oko mesec i po dana, liniju je brzo dovela do savršenstva i munjevitom brzinom se vratila u formu, a pevačica već sad ima poslovne planove.

- Planiram da uskoro objavim novu pesmu, a to će se možda desiti i do kraja godine, radim na tome, i osećam da sam već spremna da se polako vratim poslu – otkrila nam je Ilda.

Foto: Foto: Printscreen Youtube

Autor: M. Krasić

'