AKTUELNO

Zajedničko putovanje bivših partnera!

Zbog emisije od prethodne noći, ''Narod pita'', gde su u novi sukob ušli bivši partneri, Ana Jovanović i Nikola Ilić, bukti rat i sve više detalja isplivava iz minuta u minut.

Foto: Pink.rs

Nikola Ilić, nakon uključenja u emisiju se nije zaustavio, te se oglasio za Pink.rs kada je ugledao detalje paparaco videa svoje bivše devojke sa pauze tokom reklama.

Uzvratio joj je uvrede, ali i zapretio prepiskama, koje je Pink.rs ubrzo dobio u posed, te je i njihovo prepucavanje putem dopisivanja izašlo na videlo. Iako je Jovanovićeva uporno pokušavala da dokaže suprotno, dokazi su se nizali jedan za drugim i apsolutno demantovali svaku njenu reč.

U nastavku su snimci, na kojima se jasno vidi da je Ana Jovanović, ipak bila sa bivšim momkom na Zlatiboru, te je još jednom demantovana. Kako će bivša zadrugarka reagovati na nove dokaze ostaje nam da saznamo.

Video: Privatna arhiva

Video: Privatna arhiva

Inače, portal Pink.rs došao je do saznanja da je nakon sinoćnje emisije "Narod pita", u kojoj je izbila skandalozna svađa između Ane Jovanović i njenog bivšeg dečka Nikole Ilića. Jovanovićeva je fizički nasrnula na svog bivšeg ljubavnog partnera i tom prilikom ga je pretukla.

Autor: Pink.rs