AKTUELNO

Svako putovanje im je kao medeni mesec!

Mia Borisavljević i Bojan Grujić venčali su se 10. jula, a nedavno su se vratili sa putovanja sa Malte, gde su bili sa ćerkama Emom i Teom.

Foto: Instagram.com/miaborisavljevic

Pevačica se sa letovanja vratila puna pozitivnih i negativnih utisaka, koje je podelila sa medijima, pa otkrila i da li je ovo bio medeni mesec. Iako nije želela da priča o cenama, videli smo da su bili u jednom od najskupljih hotela na ovoj destinaciji.

Ne znam više šta je skupo, to je relativno u današnje vreme. Bitno da smo se lepo proveli, bilo je i stvari koje nam se nisu dopale. Recimo, plaže su ružne, iako je more prelepo. Takođe, Maltežani su najdeblja nacija na svetu. To znači, mi naručimo ribu, a stigne nam pohovana riba sa gomilom pomfrita i majoneza. Retki su restorani sa zdravom hranom - prepričava Mia iskustva sa Malte.

Iako su otišli zbog prijatelja na ovu lokaciju, s čijom se decom druži njihova ćerka Ema, odseli su u hotelu, a jedna noć sa doručkom za četvoročlanu porodicu, kako smo pronašli na turističkim sajtovima, košta čak 400 evra. To znači da, ukoliko su ostali deset dana, potrošili su samo za smeštaj čak 4.000 evra.

Ipak, uskoro putuju i u Tursku, te ne može da porekne da na Malti nije bilo romantično, što se videlo i na fotografijama koje je objavljivala na Instagramu.

Nama je na svakom putovanju mnogo lepo i svako putovanje nam je medeni mesec - kaže Mia, a na pitanje na šta su potrošili novac od svadbe, Mia je iznenadila:

Foto: Instagram.com/miaborisavljevic

Nema tog novca o kom pričate. Mnogo smo uložili u svadbu, tako da... - kratko je rekla, te je na pitanje da li to znači da su u "u minusu", odbila da odgovori.

Autor: P.R.