AKTUELNO

Uhvatila ih jeza. Miki Đuričić prvi primetio da se nešto čudno dešava! Žiža želi da spava u dvorištu!

U toku noći, Lepi Mića, sazvao je sastanak, jer je imao nešto bitno da kaže svojim cimerima iz rijaliti programa "Zadruga". Ovonedeljni vođa optužio je Milicu Dugalić, da se bavi crnom magijom, a odmah su reagovale Saška Karan i Anđela Veštica.

Foto: TvPink Printscreen

Gospodo draga, ja sam došao ovde da se šalim i zezam. Nikome ne ulazim u privatne stvari, međutim, informacija je sledeća da neko ovde nama vrača svima! Taj neko ide po imanju i vrača svima. Taj se zove Milica Dugalić! Ovo nema veze sa produkcijom, ovo mi je rekao neko od vas! - obavestio je sve Lepi Mića.

Foto: TvPink Printscreen

Svima je bilo čudo, zbog čega Milica Dugalić često provodi vreme sama u dvorištu, zašto priča sa kamerama, ribicama u jezeru i sa životinjama na farmi koja se nalazi u okviru imanja "Zadruge".

Foto: TvPink Printscreen

Milice, ja sam te mnogo puta, videla kako hodaš, sama sebi šapućeš nešto! Kod mog kreveta sam nalazila crvene končiće. Ja sam u šoku! Ono što se meni dešava ovde, čudno je! Mene peta boli non stop, a nema razloga za to. - rekla je Saška Karan.
Ovo su ozbiljne optužbe! To što ja volim vodu, to je jer sam čitala knjige. Ja imam visoko obrazovanje, ja sam imala šta da učim! - branila se Milica Dugalić.

Foto: TvPink Printscreen

Kako su na sve reagovali ostali ukućani, šta su rekli o Milici Dugalić, i da li je ona priznala da radi ono što je čuo Lepi Mića, pogledajte u video klipovima:

POGLEDAJTE: RADOVALA SE ŠTO ĆE ČUTI MAMU, A ONDA JE POČELA DA SE GUŠI U SUZAMA: Teodorina majka sasula ćerki SVE U LICE i OPASNO JE ISKRITIKOVALA! (VIDEO)

Autor: S.K.

#Milica Dugalić

#Miroslav Miki Đuričić

#Rijaliti Zadruga

'