AKTUELNO

Veselo!

Željko Joksimović odlučio je da večeras proslavi rođenje svojih bliznakinja, Ane i Srne, koje je na svet donela njegova supruga Jovana, lepa voditeljka Televizije Pink, pre dva dana u jednoj privatnoj klinici u Beogradu.

Foto: Pink.rs

Pevač je upriličio veliko slavlje u jednom prestoničkom klubu u samom centru gde je okupio porodicu, prijatelje i kolege koji su Željku na samom ulazu tradicionalno pocepali majicu.

Pročitajte još:INSPIRISAN NJEGOVIM BURNIM ŽIVOTOM, Bjela snima film o Tomi Zdravkoviću (FOTO)

Foto: Pink.rs

Među prvima na proslavu stigla je Joksimovićeva najstarija ćerka iz prvog braka, Mina, zajedno sa ponosnim dedom Branislavom i bakom Vesnom. Nakon njih došle su i kolege među kojima su se našli muzičar Nenad Knežević Knez sa izabranicom, pevač Aco Pejović sa suprugom, Jovanin kum i kolega, voditelj Srđan Predojević, političar Branko Ružić sa suprugom, Svetlana Ceca Ražnatović, Haris i Melina Džinović i mnogi drugi.

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

Podsećanja radi, Jovana Joksimović porodila se pre dva dana i na svet donela dve ćerkice - Ani i Srnu. Željko je lepe vesti podelio na društvenoj mreži Tviter gde je otkrio i imena svojih princeza. Bračni par ima trogodišnjeg sina Kostu.

Foto: E-Stock/Kobra

Autor: N. V. / B. R.

#Jovana Joksimović

#Mina Joksimović

#Saša Joksimović

#Željko Joksimović

'