AKTUELNO

Ona zna baš sve o takmičarima i sve će im sasuti u lice.

I ako je rekla kako neće ulaziti više nikada u rijaliti programe, Zorica Marković nije mogla da odoli "Zadruzi", najgledanijem i najspektakularnijem programu kod nas. Zorica je na specijalnom zadatku. Njena misija biće da pomogne Marku i Divni DNK oko venčanja.

Foto: TvPink Printscreen

Ona je u studiju u Šimanovcima dočekana s ovacijama, a čim se pozdravila sa Dušicom Jakovljević, prečešljala je sve aktuelnosti iz najgledanijeg rijalitija.

Foto: TvPink Printscreen

Zorica se u jednom trenutku dotakla već nedeljama aktuelne ljubavne afere koja drma šou, a to je odnos Slobe Radanovića i Lune Đogani.

Foto: TvPink Printscreen

Ovo ide svima u prilog, i to je dobro isplanirana priča, sa tim što ja mislim kao gledalac, da su oni već ušli u ovaj rijaliti, a da su bili skupa, da su bili zajedno. To se nije tu dogodilo, to je bilo pre ulaska. Mislim da je tu Luna iskrena, Sloba se krije i mislim da tu ženu ne bi trebalo da prave budalom. - dala je svoj stav Zorica.

Šta je pričala o stalim zadrugarima, pogledajte u video snimcima:

POGLEDAJTE: SLOBIN BRAK PUKAO DEFINITIVNO! Kija: Ja sam mu kupila sve stvari i SADA SAM IH POKLONILA, nek mu mama šalje nove!

Autor: S.Kuvekalović

#Rijaliti Zadruga

#Zorica Marković

'