AKTUELNO

Pre više od deset godina go-go igračica izgledala je potpuno drugačije nego sada.

Pesma koja je obeležila početak karijere folk pevača Dada Polumente svakako je turbo-folk hit "Anamarija" koji je snimio 2005. godine. On je ovu pesmu posvetio plesačici koja ga je tada pratila na nastupima, a u strastvenu romansu sa njom uplovio je na početku svoje karijere.

Foto: YouTube screenshot

Reč je o Anamariji Kikoš koju je nakon izvesnog vremena Polumenta verio, ali njihova ljubav nije potrajala. Ipak, u vanbračnoj zajednici dobili su sina Dorijana, Dadovo prvo dete.

Foto: Facebook

Šira javnost je atraktivnu go-go plesačicu upoznala 2006. godine u prvoj sezoni rijalitija "Veliki brat", a uprkos tome što odavno nisu zajedno, bivši partneri ostali su u korektnim odnosima zbog svog sina.

Anamarija danas živi u Beogradu, aktivna je na društvenim mrežama i izgleda mnogo drugačije nego onda kada je zakoračila na javnu scenu, te je mnogi mogu prepoznati samo na osnovu imena i prezimena. Da li je svoj izgled korigovala estetskim operacijama ili je reč o nekim drugim metodama, nije poznato, budući da ona nikada o tome nije govorila.

Foto: Instagram

Foto: Instagram

Iako se povukla iz javnog života, Dadova bivša se i dalje druži sa pojedinim poznatim ličnostima, pa je tako često možete videti u društvu učesnice "Farme" i novopečene pevačice Tamare Đurić.

Foto: Instagram

Nova žena i drugo dete

Dado Polumenta je nakon Anamarije Kikoš bio u kratkom braku sa veroučiteljicom Selmom Mekić iz Novog Pazara od koje se razveo nakon samo tri meseca. Njegova sadašnja izabranica je Ivona Ivković koju je dugo skrivao od javnosti, a pre nešto manje od mesec dana postali su roditelji ćerkice Alee.

Autor: D. Tanasijević

#Anamarija Kikoš

#Dado Polumenta

#Ivona Ivković

#Selma Mekić

'