AKTUELNO

Drama!

Autorka i voditeljka Sanja Marinković je u ''Magazinu In'' nadmašila samu sebe i ugostila više nego aktuelnu žensku ekipu, i to Ivanu Stamenković Sindi, Tijanu Em, Nadu Obrić, Vanesu Šokčić i Tinu Ivanović.

Foto: TV Pink Printscreen

Sindi Models je ovom prilikom otkrila šta je sve trpela i doživljavala zbog svoje lepote, erotičnosti i atraktivnosti.

Uglavnom su to bili tračevi. Stil oblačenja, scenska šminka, garderoba. Na osnovu fizičkog izgleda oni sude o karakteru, što nema veze. Uglavnom su to predsrasude - priča Sindi.
Da, ali smo sve same krive - dodala jeNada Obrić.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne vidim odakle poriv da ljudi kritikuju kada žena dobro izgleda - istakla je Vanesa.
Zato što su nezadovoljne životom i same sobom - dodala je Tina Ivanović.
Drugu razlog je u pitanju! Zato što je nametnuta lepota. Ona je imperativ. Sad svaka žena želi da izgleda kao Sindi, a ne može i ne treba. Kažu kako Madona, pa je l se ti zoveš Madona. A Madona obukla haljinu od šnicli - priča Nada.

Foto: Pink.rs

Kako bi Nada reagovala na moju haljinu koja je šivena specijalno za mene. Izgleda kao da imam karbuzratore po sebi. Morala sam da budem posebna - rekla je Tina.

Foto: TV Pink Printscreen

Sad ću da ti kažem, bila sam protiv nje i njene bunde od nerca, mada volim budnu od nerca, imam je. Ali ona daje sto posto pogrešnu sliku preko karburatora, a u stvari je jedna dobra domaćica, dobra majka, sjajna žena, a to se ne vidi nigde sem karburatora - kaže Nada Obrić.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: M.M.