AKTUELNO

Otvorila dušu!

Pevačica Milica Todorović je nedavno na svom Instagramu podelial interesantan snimak sa radnog odmora u Visokom gde joj je nakon održanog koncerta kolega Goran Karan priredio nezaboravno buđenje.

Foto: TV Pink Printscreen

Bila sam jako umorna, međutim gospodin Goran Karan ustaje jako rano, nisam imala pojma da je stigao. Oko osam ujutru čujem neko peva, peva li peva i ja kažem ''Ko sad peva da ga ubijem''. Silazim dole, a on kaže ''Vrime je bilo, da siđeš dole, da popijemo kafu''. Pevao mi je neku serenadu - istakla je Milica.
Uzeo je gitaru i kao 'ajde odmah da pevamo... A ja sanjiva, naduvena, reko 'ajde snimaj. Moju omiljenu njegovu pesmu ''Ostani'' smo otpevali - dodaje Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

Nedavno je bila na odmoru u Egiptu, a ovom prilikom se prisetila anegdote koju je doživela kada je prvi put putovala u Egipat.

Ulični prodavac mi je 2009. godine kada sam prvu put bila u Egiptu sa Radetom Kovačevićem, bili smo u Šarm el Šeiku. Svi su me zvali Šakira, to im je egzotika što sam plava. Radetu su rekli da hoće da mu daju 9 kamila za mene, rekla sam da imam sestru, pa nek daju za sestru - otkriva Todorovićeva.

Leto će provesti radno, a publika će kroz desetak dana čuti njenu novu pesmu ''Nikada nećeš znati''.

Mislim da je to najbolja pesma u mojoj karijeri. Bila mi je jako teška za otpevati, jako je tužna i preteška je. Radi se o grčkoj obradi, spot sam radila dva dana, imam ćerkicu u spotu koja je preslatka sa plavim očima i plavim loknama. Svi koji su pogledali prvu ruku spota su se rasplakali i meni se plače kada se setim - zaključila je Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u videu u nastavku.

Autor: M.M.