AKTUELNO

Otvorila dušu!

Jovana Tomić Matora, došla je kod Darka Tanasijevića na 'čašicu razgovora', te je progovorila o turbulentnoj protekloj noći, kao i sukobima sa Sanjom Stanković i MC Aleks.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li ti je teže bilo suočavanje sa Sanjom ili svađa sa MC Aleks, ili to dogovaranje za kafu? - pitao je Darko.
Ne znam, sve mi je teško padalo. Setila sam se tog njenog rođendana i mostića... Nismo se čule dugo, ovo je bilo prvi put nakon nekog vremena da razgovaramo... Više puta sam rekla da se osećam loše zbog svega ružnog što sam govorila o njoj, shvatila sam da to ne vodi nikuda. Sinoć sam joj se iz sveg srca izvinila... Nisam očekivala da će tako da priča o meni, pozitivno sam iznenađena bila... Ja sam mogla nakon njenog izlaganja da kažem dve tri stvari, okrenem se i odem, ali ne. Imala sam potrebu da joj kažem sve što mi leži na duši... Mnogo me je povredila, ali nakon svega što smo prošle i nakon toga što sam zavolela drugu devojku, želela sam da joj kažem sve što mislim i osećam... Ne možemo nas dve da budemo dobre i da budemo super, ali sam poželela da joj kažem da mi je krivo zbog svega lošeg što sam rekla... - govorila je Jovana.

Foto: TV Pink Printscreen

Sanja je bila u pravu kada je govorila da sam je izdala, ja se slažem, kada sam kriva kriva sam... Ali taj momenat, te solidarnosti... Da idu one na večeru, da idu na piće... Neću da dozvolim neke stvari... Ne znam šta sam ja njoj toliko uradila da bude toliko bude bezobrazna... Sandra me je pitala i nju, šta joj je, na šta je Aleks odgovorila da postoji razlog... A ja ne znam šta je to, jedino da ona možda sve ovo lažno pravi zbog porodice... Ne znam... Ona da mene voli, nikada ne bi radila ovakve stvari osobi koju voli... Sinoć, aludirala mi je na porodicu, psovala me najstrašnije... - pričala je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Postavlja se pitanje, kako dozvoliš sebi da zavoliš osobu koje je loša ili promiskuitetna - rekao je Tanasijević.
Nije ona tako dobra i fina, pričala mi je da je grešna, a najviše prema čoveku koji joj ne najviše pomogao. Ja sa Aleks imam jednog zajedničkog prijatelja, a sve što znam mi je ona već ispričala... Pričaju o nekim manipulacijama, a ja sam neko ko je od početka transparentan i iskren... Neko sam ko nikada nije vratio udara, neko ko se nikada nije uneo u lice... Kada god se posvađamo, ona mi preti bratom! Da mene nije bilo, niti bi ona devojka sedela sinoć u žiriju, niti bi se ova što je ovde dokotrljala dovde! Nisu mi jasne mnoge stvari... Šta sam joj ja to uradila da se ovako ponaša? Ja manipulišem, a meni modre usta i sinoć zamalo da capnem... Juče mi je rekla da će ona i Sanja da stanu na moju 'rijaliti mnanipulaciju'.... Užasno mi je odvratno to udruživanje, neka idu na večere, na pića... Zamerila mi je što sam zaplakala sa Sanjom da je volim više od nje, a govorila sam suprotno... - odgovorila je Tomićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Misliš li da je to ljubomora, ili samo želi javno da čuje kako joj izjavljuješ ljubav? - pitao je Darko.
Ona kaže da nije ljubomorna... Jao, Darko, o mnogim stvarima ja ćutim... Možda sam ovakva ili onakva, možda pritiskam, ali uvek postoji razlog, ništa nije bezveze... Mislim da sam trebala mnoge stvari da rešavam drugačije... I sinoć sam se pokidala i iskidala... Pričala sam sa Sandrom, šta je to sreća ... Pokušale smo da se setimo kada smo poslednji put bile srećne, nisam mogla da se setim kada je to bilo... Ne želim da idem u tu njenu emisiju, stvarno mi ne pada napamet. Ne želim da imam kontakt sa njom nakon izlaska - govorila je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Sanja ti je rekla da nikada bolje nisi izgledala? - naveo je Darko.
To mi je rekla i Milica, hvala joj puno. Ma šta Sanja priča, samo formalno, samo jer je na tom mestu na kom jeste, pa da bude fina... Hvala joj na lepim rečima i ona lepo izgleda... - rekla je Matora.
Zašto je većina tvojih prijatelja protiv tvog odnosa sa Sandrom Rešić? - pitao je Tanasijević.
Nije mi to jasno... Čula sam to da je Ermina nešto rekla, ali stvarno ne verujem da se ona čuje sa Sanjom... Ne znam... Moji roditelji nikad nikoga nisu poznavali, ali Sandru jesu. Mene to neće pomeriti ništa... Jedino ako se možda Sanja nije naljutila zbog onog poljupca sa Sandrom, ne znam... Ako se ljuti na Sandru, pa onda treba i na Jelenu Batos, sa njom sam se ljubila na splavu dok je njen muž stajao pored... Sandra je neko ko se meni uvek posveti i napolju i ovde...

Foto: TV Pink Printscreen

Šta bi nakon svega poručila Sanji a šta bratu MC Aleks? - pitao je Darko.
Poručila bih da ono nije spuštanje lopti, zbog sebe sam se izvinila. Da li će da me pljuje ili bilo šta, nije moja stvar. Što se tiče manipulacije, okači mačku o rep. I da kažem ljudima koji me optužuju da sam izgubila život i rijaliti, nisam izgubila ništa, nisam lažna ovde. Što se tiče brata od MC Aleks, meni tvoja sestra preti. Poziva se na neke ludorije, nemam šta da mu poručim. Pozabavi se sa svojom sestrom, da bude dobar čovek - poručila je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: J. M. Đ.