AKTUELNO

Veselo je bilo u Herceg Novom.

Milica Dabović pre nekoliko dana udala je sestru Anu Dabović. Svadba je organizovana u jednom restoranu na obali mora u Herceg Novom, a bivša košarkašica je ispričala detalje sa sestrinog venčanja.

Foto: Instagram.com/stefanovamama13

- Ne treznim se danas, pošto nisam pila iako sam rekla da hoću. Mnogo sam ponosna na svoju sestru i na Iliju, on nam je zet. Juče je sve proteklo prelepo. Ja sam prvi put prisustvovala i jednom devojačkom. Tom kupovinom mlade sam bila oduševljena, oborili su me sa nogu kako je sve to proteklo. Crkva, slavlje, restoran i ljudi. Bilo je oko 12 košarkašica prisutno, dosta prijatelja i i rodbine. Saša Matić je pevao i puno mi je srce. Sada smo na plaži i odmaramo. Shvatila sam da nema ništa lepše od ljubavi - rekla je košarkašica.

Ana Dabović i njen suprug Ilija Mustur ispoštovali su neke od običaja među kojima je i kupovina mlade, a Milica Dabović je rekla da je Ana kupljena za dosta para.

Foto: Instagram.com/stefanovamama13

- Nisam je ja prodavala, to je tajna. Moram ti priznati da nije bilo malo para. Mnogo Ana košta, a da sam ja u pitanju to bi sigurno bilo drugačije - rekla je košarkašica.

Autor: Pink.rs