AKTUELNO

Veselo je bilo na obali mora.

Košarkašica Ana Dabović udala se juče za svog pet godina mlađeg izabranika, vaterpolistu Iliju Musturu u Herceg Novom. Svadbeno veselje upriličeno je u jednom ekskluzivnom restoranu na obali mora.

Anina sestra Milica Dabović danas je objavila nekoliko fotografija mladenaca, kao i snimak dok seku tortu i uputila im emotivnu poruku.

Foto: Instagram.com/stefanovamama13

Jedan od najlepših trenutaka juče! Toliko ponosna na tebe... Ovo nije samo princeza, niti princ, ne verujem ni da je bajka, ovo je mnogo lepše, ovo je realan život, ljubav, razumevanje, poštovanje, sreća ovo su Ana i Ilija upravo venčani! Bravo! Toliko sam srećna zbog vas! A sada pravac medeni mesec da se prave mali Musturi. Mislim vreme je zar ne - napisala je Anina sestra Milica u objavi koju je podelila na svom Instagramu

Mlada je tokom veselja promenila nekoliko toaleta, a poslednja venčanica koju je obukla bila je vrlo smela kreacija na jedno rame sa peruškama na prednjem delu i savršeno se uklopila uz belu tortu na četiri sprata i sa neobičnom dekoracijom.

Foto: Instagram.com/stefanovamama13

Mladenci blistaju od sreće, a da li će poslušati savet Milice Dabović ostaje da vidimo.

Foto: Instagram.com/stefanovamama13

Autor: J.Đ.