AKTUELNO

Glumci serije "Bolji život" su osvojili srca svih devedesetih godina kada je serija prvi put emitovana.

Petočlanu porodicu Popadić smo svi zavoleli. Pratili smo svaki događaj iz njihovih života, a svako se pronašao u jednom od likova prosečne srpske porodice.

Pratili smo dogodovštine iz života Gige "Moravca" Popadića, kog je tumačio Marko Nikolić, njegove supruge Emilije, koju je igrala Svetlana Bojković, i njihovo troje dece - Saša, kog igra Boris Komnenić, Boba, lik kog je tumačio Dragan Bjelogrlić i Violeta, koju je odigrala Lidija Vukićević.

Scenario za seriju "Bolji život" napisao je Siniša Pavić, a publika je uživala gledajući kako se porodica Popadić snalazi u ljubavnim, porodičnim i svim problemima koji su deo svakodnevnog života.

Foto: Printscreen Youtube

Marko Nikolić  i dalje glumi na sceni matičnog, Narodnog pozorišta čiji je član ravno četiri decenije. Ovaj glumac je aktivan i kada su serije i filmovi u pitanju, a u proteklih nekoliko godina imali smo priliku da ga gledamo u filmu „Parada“, serijama „Jagodići“, „Montevideo, Bog te video“ i u seriji „Budva na pjenu od mora“.

Foto: Printscreen Youtube

Svetlana Bojković koju ste obožavali kao brižnu Emiliju, ne krije da joj je vreme kada je snimala upravo ovu seriju bilo najlepše u celoj karijeri. Svetlana godinama već ne živi u Srbiji. Ona je sa svojim suprugom diplomatom Slavkom Kruljevićem u Helsinkiju.

Foto: Printscreen Youtube

Najstarijeg sina Gige i Emilije Sašu, tumačio je glumac Boris Komnenić. On danas igra u Narodnom pozorištu u Beogradu,  publika je Komnenića gledala i u filmu "Kad porastem biću Kengur" i u serijama "Vratiće se rode", "Montevideo, Bog te video", "Sinđelići"

Foto: Printscreen Youtube

Razmaženu i vrcavu ćerku Violetu u ovoj seriji tumačila je Lidija Vukićević. Lidija danas izgleda skoro isto kao kada je nastalo ovo ostvarenje, a 2004. godine je počela da se bavi politikom. Ona je nekoliko godina provela u skupštini kao narodna poslanica, a glumu je malo zapostavila.

Foto: Printscreen Youtube

Najmlađeg člana porodice Popadić, Slobodana Bobu, igrao je Dragan Bjelogrlić. Njemu je ova uloga donela veliku popularnost i od tog trenutka je njegova karijera išla uzlaznom putanjom. Imao je zapažene uloge u filmovima "Rane", "Lepa sela lepo gore", "Nebeska udica", "Ivkova slava". Pored glume, Bjelogrlić se bavi i produciranjem i režijom.

J. V.

#Dragan Bjelogrlić

#Marko Nikolić

#Svetlana Bojković

'